2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بالا رو کشیدم ولی بدون جراحی 

درد داره دیگ بدون درد ک نیست ولی دیگ راحت میشه از دستش . بعد کشیدنش برو آمپول مسکن بزن حتما که اذیت نشی

جراحیش سخته ؟ من پایین باید جراحی کنم 

چقد هزینه دادی ؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

نه دردش واقعا هیچی نیس در مقابل پایینیا.. برا من کشیدن بالایی دو دیقه هم نشد با اینکه جراحی بود سریع برش داد کشید

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

عروس خاله من می‌گفت عمل زایمان کمتر درد داشتم تا جراحی دندون عقل بالامنم از ترس دردش ریدم به خودم هن ...

وای خدا خاصیتش چیه لعنتی به این بزرگی دردش هم باید بکشیم 

وای خدا خاصیتش چیه لعنتی به این بزرگی دردش هم باید بکشیم

نمی‌دونم من دندون عقل فک بالا در نیومده هنوز ولی پایین نصفه در اومد کج بعد  نظم دندونام و ریخته بهم خراب هم هست باید جراحی کنم میترسم خیلی 

نه دردش واقعا هیچی نیس در مقابل پایینیا.. برا من کشیدن بالایی دو دیقه هم نشد با اینکه جراحی بود سریع ...

منم پایین جراحی کردم  دو هفته از اینکه هیچی نمیتونستم بخورم یکسره افتاده بودم 

حالا بالا در اومده فشار میاره زده به سرم باز میگم نکنه دردش مثل پایین باشه مرسی از جوابت

بستگی داره چجوری باشهولی بازم به نظرم ارزش داره چون نهایتا دو سه هفته تحمل میکنی درد و ورم و اینجور ...

برای من یه طرفش کج کاملا خراب نیست ولی لثه هام التهاب پیدا کرده میزنه به سر و گردنم باید برم بکشم مرسی گفتی 

برای من کج در اومده لثه ام سوراخ کرده باید برم عکس بگیرم شبا از التهاب میزنه به سرم مرسی از جوابت مه ...

اخ مال من سالها بود .

بکش راحت میشی ‌

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت