2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلی 

با هر کی سالها تو خونه ای زندگی کنی یه اختلاف نظرها و دلخوریایی پیش میاد دیگه

همه که مثه هم نیستن

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من تو این شهر غریبم بعد مدتها حامله شدم اما خانواده ام زیاد ب من زنگ نمی زنن یا تماس تصویری نمی گیرن رفع دلتنگی شه خودم دلم تنگ میشه زنگ میزنم 😍🤗😞

خدایا من ب قلمم رحمتت ایمان دارم 
خیلی زیاد نمونش همین دوشب پیش مامانم بهم گفت دو بی عرضه ای که نتونستی بچتو از شیر و جیش بگیری هنوز&n ...

درک میکنم  عزیزم‌ ادم ازشون انتظار چنین حرفهایی رو نداره

من تو این شهر غریبم بعد مدتها حامله شدم اما خانواده ام زیاد ب من زنگ نمی زنن یا تماس تصویری نمی گیرن ...

حتما دلشون تنگ نمیشه چقد فاصله دارید باهم ؟

من که اینقد حرف از خانوادم شنیدم مخصوصا مامانم نسبت به هنه ی مامانا بدبین شدم اصلا 

حتما دلشون تنگ نمیشه چقد فاصله دارید باهم ؟ من که اینقد حرف از خانوادم شنیدم مخصوصا مامانم نسبت به ...

اونا شمال هستن من تهران نزدیک چهار ماه همو ندیدیم 

من که هر وقت مامانم رو می بینم یک اعصاب خورد ای دارم از مادر شوهر برام بدتره باز مادر شوهر می گیم مادر شوهره ولی مامان خود آدم خیلی آدم دلش برای خودش میسوزه 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
من که هر وقت مامانم رو می بینم یک اعصاب خورد ای دارم از مادر شوهر برام بدتره باز مادر شوهر می گیم ما ...

اره خیلی گاهی واقعا حس میکنی تنهای تنهایی