2777
2789
عنوان

بهش گفت نمیخام باهات ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست

برام اصلا قابل توجیه نیست تکرار اشتباه واقعا سه سال خیلی حرف شما نمیدونی سنت کمه بهتر دنبال هدف هات باشی شما بعد یک سال این آقا نشناختی حیف زمان که اینطور هدر بدی دختر خوب من خودم همسرم دوست پسرم بود اما هم من هم شوهرم هر دو شاغل بودیم هر دو به درک درست از زندگی رسیده بودیم حداقل ها زندگی خونه ماشین ، درآمد قابل اتکا پس انداز داشت با وجود رفت و آمد خانوادگی و در جریان بودن پدرم پدرش باز گاها میگم زود بود لطفاً بدون زمان ، روح و احساس یک دختر سرمایه مهمی لطفاً برای هر کسی خرجش نکن و قبل از هر تصمیمی به نتیجه اش فکر کن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

مگه من میدونستم از اولش که اینطوره؟

از اول نمیدونستی سنت جوری نیست که بخوای تو این سن ازدواج کنی یا نکنی؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از حرفات💕الان و چکار کنم که بشدت زیاد وابستم🥲

ببین وابستگی بدترین نوع احساس وابستگی ناشی از کمبود یا تروما روحی اونو در وجود خودت حلش کن چون اگ حل نشه رابطه بعدی هم همینطور ازدواج هم همینطور اشتباه ،بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه که خواهی تویی 

پس دنبال چاره باش تو بهار عمرت هستی حیف که از الان خزانش کنی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین وابستگی بدترین نوع احساس وابستگی ناشی از کمبود یا تروما روحی اونو در وجود خودت حلش کن چون اگ حل ...

چقدر زیبا حرف میزنید 

درسته ولی من حتی هیچگونه کمبودی هم ندارم حتی چیزی کم ندارم نمی‌دونم چرا همیشه وابسته رابطه و فرد میشم و فقط هم داخل رابطه نه دوستی و رفاقت!

نه من اصلا اون موقع ها به این داستانا فکر هم نکردم و فکر نمی‌کردم که یهو انقدر جدی بشه 🙂

پس واسه چی رفتی تو‌رابطه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چقدر زیبا حرف میزنید درسته ولی من حتی هیچگونه کمبودی هم ندارم حتی چیزی کم ندارم نمی‌دونم چرا همیشه و ...

دختر قشنگم عزیز من (متولد 78 ام)

این خیلی بده تو وابسته دیگری میشی این یعنی به خودت اعتماد نداری من نمیگم عاشق نشو ازدواج نکن نه

میگم یاد بگیر تو تحت هر شرایطی فرد مستقلی هستی و شخصیت خودت داری حتی اگه ازدواج کنی پس روی تکامل خودت کار کن قشنگ جان بخدا هر چه در مسیر درست پیشرفت قرار بگیری و خودتو بسازی موقعیت ها بهتری سراغت میان

چیزی که باهاش آینده ای نداری رو باید رها کنی هر چقدر دیر تر اینکارو بکنی بیشتر عذاب می‌کشی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی