بچه ها من انقد اعتماد ب نفسم پایینه شاید هر دو سه ماه تاپ بپوشم تو خونه چون تپلم هر سری هم ک تاپ میپوشم با مامانم دعوام میشه بهم میگه مرده شور همون بازوها و هیکل زشتتو ببرنو منم با بغض میرم سراغ لباس گشاد الانم دعوام شد باهاش دقیقا همینو گفت رفتم عوض کردم لباسمو بغض داره خفم میکنه جوری ک تپش قلب گرفتم هر سری ک دعوا میشه حتی مقصر خودش باشه من میرم معذرت خواهی ولی ایندفعه بهش گفتم جرعت داری از همین لحظه ی کلام باهام صحبت کن گفتم از سگ پست ترم اگه ایندفعه من معذرت خواهی کنم چون یهو بی دلیل گرفت رو من دعوا راه انداخت همیشه هم تهدید میکنه ک بیرونت میکنم از خونه امشبم تو دعوا گفت مثلا تو فروشگاه ی خوراکی برمیدارم با نفرت میگه مرده شور همون کیکتو ببرن بعضیا اصلا صلاحیت مادر پدر شدن ندارن من تازه چند روز پیش۱۸ سالم شده و داغون ترین آدم دنیام کاش خدا ب همچین پدر مادرایی نازایی بده اصلا بچه نده 💔
خب وزنتو کم کن بجای گریه کردن از همین فردا صبحچند کیلویی؟
نمیتونم کم کنم فعلا دکتر ورزشو برام ممنوع کرده وگرنه نیاز ب جراحی پیدا میکنم سلامتیمو بندازم برای همچین آدمایی تو خطر ؟؟ من دو سال پیش عمل داشتم پولشم بود عمل خوبشو انجام بدم ولی ارزون انجام دادن برام حالا تو همین دو سال رد بخیه هامو برای زیبایی مسخره میکنن بدترین و بی رحمانه ترین حرفارو بهم میزنن بخاطر رد بخیه اون عمل خوبه اصلا نیاز ب بخیه و درد نداشت هیچ ردی برای زیبایی نمیموند جونمو بخاطر همچین آدمای بی مسئولیتی ب خطر بندازم؟!