2777
2789

شوهرم شدیدا مامانی و خواهری بود 

بعد کلی عذاب و معده درد پی به ذات واقعی خانوادش برد و حالا ازشون بیزار شده 

دوماه دیگه هم تولد برادرزادشه که میخوان یه تولد حسابی و جشن بزرگ بگیرن از الان دارن تدارک میبینن ،شوهرمم میگه اصلا امکان نداره که برم ،خب عمو بزرگس،بنظرتون من چیکار کنم ؟ته دلم راضی نیستم برم ولی میگم نکنه بعدها پشیمون شم چون فامیلاشون به شدددت حرف دربیارن و مطمئنم تو فامیل میپیچه که عمو بزرگه نیومده بود و کادو هم نفرستاده بود 

اگه پدرشوهرمادرشوهرم از من دلیل بپرسن من چی بگم 

کلا خیلی سردرگمم میخوام یه تصمیم عاقلانه بگیرم ولی خب دل خوشی ازشون ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نظر شوهرتون همیشه مهم تر از فامیلش و خانوادشه

اگه بعدا ازتون کسی سوال کرد بگین همسرم صلاح دید نریم منم به احترام حرفش شرکت نکردم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

ادم باید حد اعتدال رو نگه داره 

نه اینکه یا از اینور بوم بیوفته یا از اونور 

یا انقدر مامانی باشه یا کلا خانواده رو ببوسه بزاره کنار 

میتونه خودش رو کمرنگ کنه 

ولی نه اینکه خودش رو از زندگی اونا حذف کنه 

اگر پدر و مادرش عاقش کنن اثراتش تو زندگیه شما میاد 

حد اعتدال خوبه 

دلش از خانوادش گرفته درست ولی عاقلانه نیست که کاری کنه همه بفهمن 

نظر شوهرتون همیشه مهم تر از فامیلش و خانوادشه اگه بعدا ازتون کسی سوال کرد بگین همسرم صلاح دید نریم ...

میدونی شوهرم خیییللی دیگه واقعا از خانوادش متنفرشده در حدی که پیش من پشتشون حرفای بددد میزنه احساس می‌کنم داره زیاده روی میکنه (دروغ چرا منم دلم خنک میشه )ولی خب میگم نکنه بعدا پشیمون شه ازاین کارا و زیاده رویا

ادم باید حد اعتدال رو نگه داره  نه اینکه یا از اینور بوم بیوفته یا از اونور  یا انقدر ما ...

راستش نظر منم اینه که داره صفر و صدی عمل میکنه 

ولی خب خانوادش شدیدا بین برادرا فرق گذاشتن و اینو تقریبا همه متوجه شدن ،دراین حد که دارو ندارشونو دادن دست اون پسر و برای این پسر فقط زبون ریختن و قربون صدقه دارن