2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 32 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید یه مشکل خانوادگی پیش اومده که خیلی درگیرش بوده به خاطر همین زنگ زده. ندونسته داری خودتو اذیت می ...

نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم

ما حتی تا الان هیچ بحث و دعوایی هم با هم نداشتیم ولی الان خیلی عصبی و بهم ریخته‌ام

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

منم 20 روز دیگه قراره برم پیش نامزدت، راستی خیلی ناراحت شدم از کار نامزدتون ینی چی ک ب مامانش تنها ز ...

به سلامتی

خیلی بهم ریختم وقتی فهمیدم زنگ زده قبلش فکر میکردم شرایط تماس رو نداره

نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم و چطوری صحبت کنم باهاش، آخه ما تا الان حتی یه بحث کوچیکم نکردیم با هم

نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشمما حتی تا الان هیچ بحث و دعوایی هم با هم نداشتیم ولی الان خیلی عصبی ...

باید در مورد هرچیزی که اذیتت میکنه با نامزدت صحبت کنی اما نه با دعوا و بی منطقی .

هیچوقت چیزی که ناراحتت میکنه رو تو خودت نریز به خصوص که هنوز نامزدین عادت کنید مشکلاتتون و حل کنید ولی هیچوقت یه چیزی و  شلوغش نکن تهش اگه خیلی ازش ناراحت بودی بیانش کن بعد از اینکه بیان کردی یه مدت که میدونی به اندازه اس باهاش صحبت نکن خودش پشیمون میشه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
شاید وقت نکرده..چون از شما خبر داشتی یک زنگم به مادرش زده..و با این فکرا عشقتون رو خراب نکن.

انقدر از درون خورد شدم که اگه زنگ بزنه هم دیگه نمیتونم باهاش صحبت کنم، چون اصلا انتظار این بی‌توجهی رو نداشتم 

مادرشه انقدر واست مهم نباشه دور از جون خیانت که نکرده بعدشم ممکنه کار مهمی بوده بین خودشون چرا اخلاق ...

سعی می‌کردم درک کنم حتی اگه فقط دیروز به مامانش زنگ زده بود ناراحت نمی‌شدم ولی اینکه دو روز متوالی تونسته با مامانش تماس بگیره ولی به من زنگ نزده برام عجیبه چون انتظار نداشتم الان انقدر بهم ریختم

سعی می‌کردم درک کنم حتی اگه فقط دیروز به مامانش زنگ زده بود ناراحت نمی‌شدم ولی اینکه دو روز متوالی ت ...

ببین عزیزم تو زندگی خیلی بالا پایین پیش میاد سعی کن محکمتر باشی ناراحتیت رو بزار واسه چیزای مهم تر 

با شوخی و خنده بهش بگو چه خبر خبری ازت نیس از مامانت اینا چه خبر 

از زیر زبونش بکش چیکار داشته با مادرش از اونطرف بهش بگو دلم تنگ شده خبری ازت نبوده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب شاید با خانوادش کاری داشته زنگ زده حالا همیشه که نمیشه اون فقط زنگ بزنه و توازش توقع داشته باشی ا ...

نمیتونم تماس بگیرم چون تلفن همراه با خودش نبرده با گوشی پادگان زنگ میزنه

مسئله اصلا مامانش نیست مشکل من اینه که امکان تماس داشته ولی من براش اهمیتی نداشتم

حتما مادر نگرانی داره و چون محدودیت تماس داره خواسته دل نگرانی ایشون رو از بین ببرهبه خودت نگیر اصلا ...

قطعا خانوادش باید براش مهم باشن

ولی فکر میکردم منم براش مهمم که الان متوجه شدم اینطور نیست

نمیتونم تماس بگیرم چون تلفن همراه با خودش نبرده با گوشی پادگان زنگ میزنهمسئله اصلا مامانش نیست مشکل ...

عزیزم من نمیدونم شرایط زنگ زدنشون اونجا چطوریه شاید نمیتونسته بیشتر از یه زنگ بزنه شاید باخانودش کار واجبی داشته وهزاتا شاید دیگه.

اگه خیلی ناراحت شدی ناراحیتیتو باهاش درمیون بزار و ببین میتونی شماره ازش بگیری هرازگاهی خودتم زنگش بزنی یا چی؟

باید در مورد هرچیزی که اذیتت میکنه با نامزدت صحبت کنی اما نه با دعوا و بی منطقی .هیچوقت چیزی که نارا ...

مشکل من متاسفانه اینه که همه چیو میریزم تو خودم بعد یهویی به مرز انفجار میرسم

امیدوارم خودش بیاد توضیح بده دلیل کارشو

مشکل من متاسفانه اینه که همه چیو میریزم تو خودم بعد یهویی به مرز انفجار میرسمامیدوارم خودش بیاد توضی ...

عزیزم ممکنه فقط یه زمان محدود بتونه تماس بگیره و چون تلفن پادگان شنود میشه اگر عقد نکردین حتما مناسب ندیده

ببین عزیزم تو زندگی خیلی بالا پایین پیش میاد سعی کن محکمتر باشی ناراحتیت رو بزار واسه چیزای مهم تر ب ...

میدونم چیز مهمی نبوده با خانوادش خیلی راحتم و چون از اقوام هستن اگه چیزی شده بود متوجه میشدم

اگه فردا زنگ بزنه تصمیم دادم جواب ندم چون حداقل یک روز زمان نیاز دارم تا بتونم با خودم کنار بیام

ولی بعدا حتما باید بپرسم دلیلشو

عزیزم من نمیدونم شرایط زنگ زدنشون اونجا چطوریه شاید نمیتونسته بیشتر از یه زنگ بزنه شاید باخانودش کار ...

آره باید حتما باهاش صحبت کنم راجع به این موضوع چون با شناختی که از خودم دارم هیچوقت نمیتونم فراموش کنم و بعدا مشکل ساز میشه

فقط یک طرفه میتونن تماس بگیرن