2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خواهش میکنم بیاین

191 بازدید | 32 پست

ده روزه که نامزدم رفته سربازی آخرین باری که با هم صحبت کردیم شنبه صبح بوده، در واقع الان دو روزه که هیچ تماسی با هم نداشتیم

عصری متوجه شدم که این دو روز به مامانش زنگ زده :)

وقتی فهمیدم انگار یه سطل آب سرد ریختن رو سرم و حس کردم یه چیزی درونم خورد شد

جلوی خانوادم حسابی ضایع شدم ولی طوری وانمود کردم که انگار اصلا برام مهم نیست البته خودشون فهمیدن چقدر حالم بده بعدشم اومدم تو اتاقم کلی گریه کردم

اینم اضافه کنم که قبل از رفتنش تمام وقتشو صرف منو خانوادم می‌کرد و اصلا اینطوری نبود

چرا الان اینطوری شده؟؟؟

یعنی انقدر بی‌اهمیت شدم براش؟؟؟

باورم نمیشه🙂💔

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ممکنه شرایط زنگ و صحبت نداشته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید یه مشکل خانوادگی پیش اومده که خیلی درگیرش بوده به خاطر همین زنگ زده.

ندونسته داری خودتو اذیت میکنی حتما در مورد این قضیه با خودش صحبت کن .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
ممکنه شرایط زنگ و صحبت نداشته

منم تا عصری همین فکرو میکردم با اینکه نگران بودم ولی سعی می‌کردم درک کنم و منطقی فکر کنم

ولی اگه شرایطش نبود به مامانشم نمیتونست زنگ بزنه

مادرشه انقدر واست مهم نباشه دور از جون خیانت که نکرده بعدشم ممکنه کار مهمی بوده بین خودشون چرا اخلاقتو بابت چیز الکی خراب کنی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب شاید با خانوادش کاری داشته زنگ زده 

حالا همیشه که نمیشه اون فقط زنگ بزنه و توازش توقع داشته باشی اگه امکانشو داری توباهاش تماس بگیر 

واینکه از الان واسه یه همچین چیزایی به خصوص اونم مقایسه خودت با مادر وخونوادش خودتو اذیت نکن و اصلا حساسیت نشون نده

حتما مادر نگرانی داره و چون محدودیت تماس داره خواسته دل نگرانی ایشون رو از بین ببره

به خودت نگیر اصلا هم دنبال ماجرا نباش پسرا از مادرشون دور میشن خیلی بی قراری میکنن مثل ما نیستن واقعا سخته دوری از مادر براشون

خوشبینانه اینکه بعضی جاها نمیزارن خیلی تماس بگیره؛ و هست جاهایی ک نزارن با دوست دخترو نامزدو اینا تم ...

مگه تو سربازی متوجه میشن که با کی تماس میگیرن؟