2777
2789

ولی حیف که توی خونه ام اصلا نمیتونم برم بیرون 

بعدش هم این سایتا مثل محک واینا فقط میگه پول بریزید 

ولی خیلی دوست دارم یه آدم بی پناه بدبخت رو بهش سواد یاد بدم واینا 

ولی نمیدونم چجوری

دوست دارم واقعا توی درساش بهش کمک کنم 

ببین برو سایت کمیته امداد..قسمت طرح اکرام..بعد شما حامی میشی.و هرچقدر یتیم میخواین انتخاب میکنید و ماهانه پول می ریزی براشون یا هرچی خواستی بهشون میدی...من ۱۵ سال اینکارو میکنم حامی هستم .انقدررررر برکت تو زنگیت میادخدا میدونه

افزین. خوشم اومد. در قلب منی.  اگر تهرانی میتونی بری حوالی میدان ونک. یا میدان ولیعصز.  خیلی مادرها میان بساط میکنند. که مشخصه فقیرن.  بچه اش را میتونی ببری خونه غذای گرم بدی و بهش درس یاد بدی.  یک زمانی من فقط میبردم رستوران. چقدر حس خوبی بود. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین برو سایت کمیته امداد..قسمت طرح اکرام..بعد شما حامی میشی.و هرچقدر یتیم میخواین انتخاب میکنید و م ...

چجوری درس میتونم بدم بهشون ؟

از کجا می‌فهمید واقعا به دست اون فرد میرسه؟

چجوری درس میتونم بدم بهشون ؟از کجا می‌فهمید واقعا به دست اون فرد میرسه؟

میتونی کلا باهاشون در ارتباط باشی..اگه میخوای ناشناس باشی خود کمیته امداد گاهی از طریق تلفن زنگ میزنن که با اون فرد صحبت کنی و اصولا گاهی هم زنگ میزنن تشکر میکنن...خب معلوم میشه که کمکها رسیده دیگه