2777
2789
آره فردا مجازیه اینجا پسرم کلی گریه و خواهش که فردا شرکت نکنیم خیلی استرس داره کلاس مجازی هم برای ما ...

من امروز پیش خواهرم بودم با دخترش سر کلاس عربی ۳ بار دعوا کرده که بیدار شو باید ویس بدی اصلا یه مصیبتی بود همون حضوری بهتر 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

من مادرم

دارم اذیت میشم دخترم فکر میکنه چون آنلاین هست نباید جدی بگیره لپ تاپ رو روشن میکنه و برای خودش میچرخه توی خونه و وقتی معلم صدا میکنه تازه من باید بفهمم و بهش بگم

از اون طرف شوهرمم کلاس آنلاین میذاره و باید بتونم سکوت خونه رو برای اون فراهم کنم

خیلی دارم اذیت میشم و چون سرماخوردم باید بمونم توی این شرایط مزخرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من و پسرمم همش با هم میجنگیم تا پایان کلاس😅

طبیعی خواهر زاده ام هی میچرخید توی خونه تو اتاق هر وقت ویسی چیزی بود میومد بعد چون مجازی امتحانا کنسل شده نمیخونه در صورتی که درسش خیلی عالیه ولی تو ۳ روز دیکه درس رو تعطیل کرده رسما

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید