2777
2789

شوهرم گفت میخوام برم کارگاه طلاسازی و تعمیر طلا من تو گوگل دیدم محیطش مختلطه و زن و مرد کنار هم کلا کار میکنن و اموزش میبینم حساس شدم، یا مثلا وقتایی که میگه میخوام مغازه باز کنم حالم بد میشه که قراره با مشتری خانم ارتباط بگیره کلا خیلی حالم بد میشه که با خانما معاشرت داشته باشه، حتی بعضی وقتا که مسافر سوار میکنه، خواهش میکنم توهین نکنین بهم خودمم حس کردم شاید مشکل از منه لطفا بگید شما هم مثل منید یا من غیر عادی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیرعادی هستی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

واقعا

بله. 

برای چی ازدواج کردی انقدر بد دلی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم این حس شما دلیل منطقی هم داره؟ مثلا قبلاً از شوهرت رفتار نادرستی در معاشرت با خانمها دیدی؟ یا اینکه بر فرض حسن می‌کنی شوهرت از نظر ظاهری یا رفتاری طوری هست که خانمهای دیگه به سمتش کشیده بشن؟ 

اگر دلیل منطقی داری که غیر عادی نیستی 

ولی اگر بدون دلیل حساس هستی بهتره با مشاور صحبت کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.