2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبی از خودته عزیزم ♥️♥️♥️😘کارهای عبادی قبلاً انجام میدادم الان باردار شدم خیلی شُل شدم و دور شدم � ...

اوخی نینی😍❤️

اتفاقا الان بیشتر به خدا نزدیکی

حس میکنم یه دختر خودشیفته و مغروری که زمانه بر وفق مرادت پیش نمیره و در آینده لهت میکنه حواستو جمع ک ...

بالاخره یه حس ششم درست و حسابی پیدا کردم😍🌸

عزیزم دلیل تنهایی و انزوا و اینکه بقیه از من فاصله میگیرن چیه؟🥺

نه همه چیز

سلام وقتتون بخیر ممنون میشم جواب منم بدید ب نظرتون تکمیل ظرفیت فرهنگیان این ماه برگزار میشه یا دی

مژگان خاهرم تو تکمیل ظرفیت قبول میشن؟ براتون صلوات میگم لطفا ا امکانش هس جوابم بدید

نه متاسفانه قبول نمیشه

بنظرت حس محمد حسین به من چیه قصدش واقعا ازدواجه ؟!

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وسواس زیادی داری و خودشیفته ای، حس میکنی همه بت فکر تو هستن و رویاهای زیادی در سر میپرورانی و منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفید رویاهاتی ولی واقعیت زمان به زمین میزندت و برای نجاتت فقط باید وا بدی و خودتو به بیخیالی بزنی وگرنه نابود میشی.

نه متاسفانه قبول نمیشه

بنظرت من دانشگاه فرهنگیان قبول میشم؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.