2777
2789
عنوان

درآمد خواستگارم کمه از طرفی از تجرد قطعی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 33 پست
هزار نفر بهت گفتن نکنتو هنوز پافشاری میکنی که بهش بله بگیاخرم بخاطر همین فکرای الکیت بهش بله میدی گن ...

تو خونه بابا مثل سگ باهام رفتار میکنن 

اینقدر کورتیزولم بالاست پریودم قطع میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجرد بودن بهتر از مجردِمطلقه است (تو جامعه ی ما)تحمل پدر بی پول راحتتر از شوهر بیپول

پدر و مادرم مدام تحقیرم میکنن شدید 

کلا طردم کردن 

یه لقمه نونو با هزار رنج میخورم 

تو خونه بابا مثل سگ باهام رفتار میکنن اینقدر کورتیزولم بالاست پریودم قطع میشه

از کجا مطمئنی شوهر حلوا حلوات میکنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حدودا ۳۰ نه یه ساینا داره نه نیستم

برای شمایی که خودت درامدی نداری خواستگارعالی هست عزیزم. قطعا خودتون هم ماشین ندارید پس چه انتظاری از طرف مقابل داری؟ کسی که شاسی داره میگرده دنبال یکی مثل خودش سواره باشه درامد داشته باشه و… الان پسرها خیلی زرنگ و اینده نگر هستند اگر دنبال بالاتر هستی پس باید زحمت بکشی روزی ۸/۹ساعت کار کنی ماشین بخری طلا بخری برای خودت و با کسی هم رده خودت ازدواج کنی 

عجیبههمسر من نظامیه با ۳۰ والا راضیم چی میخوای ؟ خودتم شاغل شو حساب مشترک بزنین ۲۵-۳۰ شما بیار کافیه

نظامی ۳۰ تومن میگیرن؟

من هرچی نظامی دیدم همشون می‌نالند میگن ۲۰ بیشتر تومن نمیگیریم

عجیبههمسر من نظامیه با ۳۰ والا راضیم چی میخوای ؟ خودتم شاغل شو حساب مشترک بزنین ۲۵-۳۰ شما بیار کافیه

من شاید شغل مناسب پیدا نکنم 

همم اینجوری خونه بابا بهتره که خودت کار کنی دیگه زایمان نکنی و قسط و اینا نباشه و ‌حرص مادر شوهر و خواهر و پدر و فامیلش نباشه و ...

برای شمایی که خودت درامدی نداری خواستگارعالی هست عزیزم. قطعا خودتون هم ماشین ندارید پس چه انتظاری از ...

برای من خواستگار پولدار زیاد اومده 

همین دو ماه پیش یه شاسی سوار اومد 

دختر با درآمد قضاوت نمیشه