2777
2789
عنوان

کسی با دکتر مرصوصی تجربه داشته❓

66 بازدید | 13 پست

من سقط مکررم 

ایشون متخصص زنان و زایمان و پریناتولوژی هستن کسی تجربه داشته؟

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلبش تشکیل میشه سقط میشه یا قبلش

یکیش پوچ بود 

دوتای بعدی هم‌جنین تشکیل میشه اما ضربان نمیزنه بعدش به جای رشد ،جمع میشه و خونریزی میکنم دوتاش هم بیشتر از ۶ هفته و ۳ روز رشد نکردن

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یکیش پوچ بود دوتای بعدی هم‌جنین تشکیل میشه اما ضربان نمیزنه بعدش به جای رشد ،جمع میشه و خونریزی میکن ...

منم هفته پیش سقط کردم پریودم نامنظمه چند وقته بعد دو هفته عقب انداختم ولی خب چون علائم داشتم شک‌کردم بیبی چک زدم مثبت شد چقد ذوق کردم بعد ازمایش دادم بتا ۲۵۰بود دکتر گف کمه شاید خارح رحمیه رفتم سونو واژینال گف چهار هفتته و خوب رشد نکرده جنین دیده نشد و بعد ۵روز افتادم ب خونریزی و سقط شد 

منم هفته پیش سقط کردم پریودم نامنظمه چند وقته بعد دو هفته عقب انداختم ولی خب چون علائم داشتم شک‌کردم ...

اولین بچه ات بود؟؟؟

برا منم بتا خوب نمی‌رفت بالا اما جنین تشکیل شد 

البته بعدش آزمایش داد شوهرم فهمیدیم واریکوسل داره مورفولوژی پایینه باید عمل بشه رفت عمل الان وضعیتش خوبه دکتر گفت احتمالا مشکل اسپرم بوده

اولین بچه ات بود؟؟؟برا منم بتا خوب نمی‌رفت بالا اما جنین تشکیل شد البته بعدش آزمایش داد شوهرم فهمیدی ...

اره اولین بچم بود ما اصن دکتر نرفتم قبلش فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیفته انشالله میشه برا شما یه پسر دارین درسته؟

اره اولین بچم بود ما اصن دکتر نرفتم قبلش فکر نمیکردم همچین اتفاقی بیفته انشالله میشه برا شما یه پسر ...

انشاالله همچنین...

بله یکی دارم

منم هفته پیش سقط کردم پریودم نامنظمه چند وقته بعد دو هفته عقب انداختم ولی خب چون علائم داشتم شک‌کردم ...

خیلی سخته من قبلا خود به خود باردار میشدم الان دیگه نمیشه انتقال هم دادم منفی شد ولی بازم امید دارم میخوام برم پیش دکتر عارفی

دوست عزیز نرفتی پیش دکتر عارفی منم میخوام برم پیش ایشون منم ۸تا سقط داشتم

نه پیش عارفی نرفتم میرم پیش مرصوصی