2777
2789
عنوان

خواهرم پزشکه خیلی بهش کار میدن

471 بازدید | 27 پست

فک و فامیلا که به کنار

ولی خودم کارمندم، اکثرا همکارام و به خصوص راننده ام ، همش ازم میخوان که به خواهرم بگم براشون دارو بنویسه، ازمایش بنویسه، ازمایش و سونوشونو و بخونه و ....

هیچ کدوم خواهرمو تا حالا ندیدن حتی

بعد حالب اینجاست که راننده ام حتی دریغ میکنه منو بیاره در خونمون، همون سر خیابون پیاده میکنه

منم هررروززز باید منت خواهرمو بکشم کارای اینو اونو انجام بده

به نظرتون از این به بعد بهشون بگم خواهرم نمیتونه انجام بده، زشته؟

چه بهونه ای بیارم؟

واقعا ملت سو استفاده گری هستیم

بعد خودشون حاضر نیستن یه قدم واسه ادم بردارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بگین گفته اگه میخواین نسخه بدم حضوری تشریف بیارید مطب یا کلینیک 

کلا به بقیه درباره شغل و اطلاعات خانواده تون نگین به نظرم چه لزومی داره بدونن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بگو متاسفانه انجام نمی‌ده.

من خاله‌ام پزشکه، خودم سر جمع ده بار نگفتم برام ازمایش یا سونو بنویسه روم نمیشه اما عالم و ادم بی‌ربط و باربط بهش سفارش دارو و ..... میدن. آزمایش میفرستن سونو و...

درک نمیکنم این ادما رو که غریبه هستن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شغل شما چیه که راننده دارید؟ بعد راننده به خودش اجازه کی ده از بالا به شما نگاه کنه؟ به نظرم مستقیم ...

کارمند عادیم، ادارمون واسه همه راننده میزاره

دقیقا چی بگم بهشون؟

شغل شما چیه که راننده دارید؟ بعد راننده به خودش اجازه کی ده از بالا به شما نگاه کنه؟ به نظرم مستقیم ...

البته اونم با چندتا ببخشید و شرمنده و فلاان و بیسار خواسته اشو میگه

بگو متاسفانه انجام نمی‌ده.من خاله‌ام پزشکه، خودم سر جمع ده بار نگفتم برام ازمایش یا سونو بنویسه روم ...

والا ادم به خواهرشم نباید کار اضافه بده

به خدا یه ساله یه کاری دارم که مربوط به شغل پدرمه، اصلا روم نمیشه بهش بگم، میگم سرش شلوغه، این کار منم میوفته روش اذیت میشه

جلوش پشت یکی دیگه غیبت کن

بگو عی بابا فلانی ام بیخیال نمیشه هزینه یه ویزیت نمیده ،چه اشتباهی کردم دوسه بار کارشون راه انداختم

همینجوری جلو یکی دیگه پشت اون اون یکی بگو