2777
2789
عنوان

این روزا دلم خیلی گرفته

73 بازدید | 5 پست

دارم واسه تو مینویسم بچه جانم ، با اینکه وجود نداری ولی گاهی وقتا تو تنهاییم دستمو میذارم رو شکمم و باهات حرف میزنم راستش دلم از زمین و زمان گرفته 

حس ناامیدی ولم نمیکنه دیگه امیدی به اومدنت ندارم 

خستم از حرفا و کنایه های اطرافیانم که یه بچه بیار سنت داره میره بالا 

دیگه دلم نمیخواد تو جمع ها باشم دلم می‌خواد تنها باشم 

راستش واسه خودم خیلی نگرانم کاش زودتر خدا تو رو بهمون می‌داد ، پدرت خیلی منتظرته ، همش میترسم به روم بیاره که چرا نتونستم یه بچه براش بیارم دیگه حالم از خودم بهم میخوره خیلی خستم خیلی 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

منم چند ماهه زندگیم یه جوری شده داشتم زندگیمو می کردم با شوهرم و بچم یهو یه توده زیر گلوم رفتم جراحی کرد تیروئیدمو در اوردم حالا منتظر نوبت ید درمانی تموم بشه دیگه خستم کرده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو تنها نیستی منم هستم فقط دلیل ناراحتیمون فرق داره تو بخاطر بچه و من 

به خاطر اینکه مردم فکر میکنن ازدواج مهمترین اصل زندگیه 

البته منم تا امشب آرزوی یه ازدواج عاشقانه و یه زندگی ساده رو داشتم اما از امشب تنها خواستم رفتنه و دور شدن از خانواده ام پدری که نه پدری کردن بلده نه شوهری کردن و مادری که میبینه خودش چطوری بدبخت شده اما دائم حسرت و آرزوی ازدواج کردن منو داره 

تو رو خدا اگه مطمئنی که شوهرت میتونه پدر خوبی باشه بچه بیار

به دلم افتاده روزای خوب در راهه