2777
2789

شوهرم گفت میخوام برم کارگاه طلاسازی و تعمیر طلا من تو گوگل دیدم محیطش مختلطه و زن و مرد کنار هم کلا کار میکنن و اموزش میبینم حساس شدم، یا مثلا وقتایی که میگه میخوام مغازه باز کنم حالم بد میشه که قراره با مشتری خانم ارتباط بگیره کلا خیلی حالم بد میشه که با خانما معاشرت داشته باشه، حتی بعضی وقتا که مسافر سوار میکنه، خواهش میکنم توهین نکنین بهم خودمم حس کردم شاید مشکل از منه لطفا بگید شما هم مثل منید یا من غیر عادی ام

خیانت دیدی ازش؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل شمام گاهی میگه کمک خرج اسنپ کار کنم نمیذارم بدم میاد مسافر زن سوار کنه یا گاهی خودم میگم مغازه بزنه باز پشیمون میشم میگم زن میاد تو مغازش هرچند الان هم محیط کارش زن هست ولی خانوادش هم اونجان باز یکم ارومترم

نه عزیزم ولی هیزه

اینم خیانته ریگه

وقتی ازش خیانت دیدی خب یه جورایی حق داری

ولی اگه نمیخوای جدا شی بیخیال باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینم خیانته ریگهوقتی ازش خیانت دیدی خب یه جورایی حق داریولی اگه نمیخوای جدا شی بیخیال باش

خیانت ندیدم ولی حس میکنم نگاه میکنه به دخترا تو کوچه خیابون البته پیشه من نه ها

خیانت ندیدم ولی حس میکنم نگاه میکنه به دخترا تو کوچه خیابون البته پیشه من نه ها

چقدر شوهرامون شبیه همن با این تفاوت که شوهر من جلو منم نگاه میکنه و من تازه عروسم تقریبا و مثلا عاشقم شده بود