2777
2789
عنوان

کبودی قسمت ‌بالای بیکینی سمت شکمم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست
وقتی کسی یه عمر وحشی جنون وار و روانی باشه دیونه و رابطه وحشی دوست داشته باشه و براشم مهم نباشه طرف ...

انشاالله  خدا درستش کنه چی بگم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور نکردم

چی رو باور نکردین 

خیلی ببخشین من اصلا آدمی نیستم دروغ بگم یا نقاب و ثد رنگ داشته باشم یا مثل بازیگرها و بلاگرها و کاربرهای دیگه چیزی بگم برای جذب فالور دوست و پول و دل سوزی و هر چیری 

دارم واقعیت می گم بنده می خوایین باور کنین می خوایی نکنین 

وفتی جای کسی نیستین که یه عمر با یه آدم عوضی خراب دیونه جنون روانی تو زندگی تون نبود نیست کتک کاری دست بزن مشت لگد یه طرف و این رابطه های وحشی جنون بار حیوانش یه طرف که فقط بتونی زنده بمونی زنده برگردی 

ی دکتر برو این مردا هم معلوم نی چشونه

دکتری که می خواستم برم بدای چکاب رحم واژن پاپ اسمیر و یه سری کارهای مهم ضروری که چند وقته بلا داره سرم میاره 

فردا نیستش مطب و چهارشنبه هستش و نمی دونم پیش کی برم هر جا برم یا به درد نمی خوره و از صبح باید بری بشینی تو مطب های دیگه درمانگاهای دیگه تا اخر  شب نوبتت بشه و درست حسابی تشیخص و یا وقت نذارن و فقط خستگی کلافگی و پولت هدر اسراف شده .

چون خیلی سرم اومد سر این مسائل

اصلا مریضی حالیش نبست دست و پام شکسته حالیش نبوده هیج وفت داغون بودم بازم حالیش نیس . شوهرم خیلی حیو ...

پناه بر خدا

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ن حالا میتونی تا دکتر خودت میاد پیش ی دکتر خوب بری چکاب شی

ی دکتر سراغ دارم ولی مطبش اون قدر کوچیک خفه میشی از شلوغ و بدون اکسیژن و ولی دکترش خوبه معطلیش خیلی زیاده نمی‌دونم فردا هستش یا نه باید زنگ بزنم بپرسم 

دعا کنین برام 

دلم برات سوخت عزیزمخیلی وحشیه آدم میترسه

ب خدا هییچ کس جابی من نیست صد بار برای طلاق رفتیم ولی وقتی کسی پشتوانه حمایت و درک و مسئولیت نداشته باشه و قبول کنهه چشم گوش قلبش پاک صاف باشه نیست ذات اصالتش تربیت فرهنگش درست نباشه نمی بینه مثل همین خانواده خودم از خدا بی خبر که همیشه اه نفرین براسون می کنم .

13 ساله روزگارم جهنم سیاه خون مرگ هر روز دارم می چشم می بینم . 

ب خدا هییچ کس جابی من نیست صد بار برای طلاق رفتیم ولی وقتی کسی پشتوانه حمایت و درک و مسئولیت نداشته ...

خدا اون شوهرتو لعنتش کنه از زمین ورداره

یام بره دنبال درمانش خاک برسر

چیکار تا فردا نگرانم می ترسم استرس دارم 

درد واژن و بیکینی و بالای بیکینی قشنگ یه شکل هندسه مثلثی شکل میشه دردم از بکینی از راست چپ و وسط به سمت بالا تا قسمت بیکینی که تمام میشه و میرسه به شکم . 

لاله وارن پرده گوش همه لایه واژن همه اش درد می کنه 

بالایی بیکینی که عجیب نبود اصلا امروز اون قدر حواسم بود خیلی نوک بین تیز بین هستم 

یهویی یه حاله کبودی سبز ظاهر شده 

تو رو خدا 

من وقتی استرسم میره بالا نگرانی ترش وحشت 

فشنگ فندم می افته افت فشار و تب لرز و کمبود اکسیژن میشم