2777
2789

دیشب یه رابطه خیلی بدی داشتم شوهرم دیونه شده بود 

خیلی اذیت شدم و خون ریزی کم و بعد لکه بینی شد .

از دیشب تا امشب کلی حواسم به بیکینی و لکه بینی و خون و دردهام بود .

همه چی بررسی نگاه می کرددم با دقت 

ولی یخورده پیش رفتم دست شویی با وجود اینکه 30_45 دقیقه قبلش هم رفته بودم دست شویی اصلا نبود شاید کمرنگ و قابل دیدن نبوده اون موقع نمی دونم .

بالای بیکینی کمی نزدیک شکمم کبود شده یه گردی بیضی مانند 

بچه ها میشه بگین نگران کننده خطرناک هست آیا خورم خیلی استرسی هستم برای همه چی نگرانی اضطراب ترس حسابی همبشه همراهم هست .

بعد کناره های بیکینی تخمدان تا کمی بالای بیکینیم که نزدیک شکم حساب میشه درد می کنه 

وا چه شوهره حیوونی خودتو بزن به مریضی بترسونش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه شوهره حیوونی خودتو بزن به مریضی بترسونش

اصلا مریضی حالیش نبست دست و پام شکسته حالیش نبوده هیج وفت داغون بودم بازم حالیش نیس . شوهرم خیلی حیوان خیلی جنون دار۶ و خیلی شهوتش بالاست دکترم نمیره دارت هیجی قبول نمی کنه یه بار رفتم پیش دکتر خودم بهشون توضبح دادم براش دارو نوشت که متعادل نرمال و اینا بشه قبول نکرد کلی وحشی بازی دیونه بازی در اورد 

نه بابا

باور کنین شده این کبودی و این قضبه درد و هم خون ریزی کم و بعدش لکه بینی شده ولی خیلی سمت راست چپ بیکینی بالا و واژنم درد می کنه حتی پره گوشه هاش نمی تونم بهشون دست بزنم خودم بشورم 

مگه چجوری رابطع داشتین ک کار به اینجا کشیده

وقتی کسی یه عمر وحشی جنون وار و روانی باشه  دیونه و رابطه وحشی دوست داشته باشه و براشم مهم نباشه طرف اذیت میشه داره میمیره داره ناقص میشه یا هر چیز دیگه ... نمیشه توضیح داد چه جور رابطه ای 

زده ترکوندت

به متاسفانه اون فدر می ترسم که نکنه زده چیزی از داخل وا ن یا زحم یا هر چیزی که هست نابود پاره و از دست داده باشم و خدایی نکرده زبانم لال همه چیزم از دست داده باشم و با هیچ چیز درست و درمان نشه و حتی عمل