2777
2789

همنطوری که قرض گرفتم همونطور هم برمیگردونم بهشون

فقط میخوام از روش بخونم هیج نوشته ای هم داخل شون نمینویسم..

اگه خواستن میتونم  گِرو  هم بزارم تا خیال شون راحت باشه خدایی ناکرده نگران نشن 🙏  

توانایی خرید ندام فقط میخوام بخونمشونو برگردونم نمیتونم بخرم شما که غریبه نیستید کسیم از درد حالم خبر نداره دلم سفره ای نیست که بشه همه جا بازش کرد😔🥀 

تروخدا اگه دارید و نیاز نداریدشون گوشه خونه مونده، و خودتون الحمدالله قبول شدین، لطف کنید بزارید من بخونم همون طور صحیح و سلامت مثل امانت خدا بر میگردونم ممنون از همتون خدا خیر دنیا و سعادت اخرت بهتون بده🙏🙏   اگر کسی میتونست این لطفو در حق من بکنه هزینه ارسال پست شو هم فرستادن هم پس فرستادن کتابا تقبل میکنم🙏🙏🙏

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم کدوم شهریخب پی دی اف کتابای مختلف دانلود کن کلاس چندمی من چن تا ازمون رایگان دارم ولی واسه ...

انسانی بودم قبلا الان دارم واسه کنکور تجربی میخونم

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

خب ببین چی میگمکنکور ۵۰ درصد دوازدهم ۳۰ یازدهم ۲۰ دهمبیشتر دوازدهمو بخون بعدم از اشتراکای رایگان تا ...

من رشته خیلی تاپ نمیخوام

من یه پرستاری روزانه میخوام  هر جا هم که باشه میرم فقط روزانه باشه

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

نرسیدن به حسرت رو دلم هم خیلی سخته

عاشق امیدت شدم

همینجوری ادامه بده

خیلی آدمایی رو دیدم که مثل شما چندین وقت دور بودن از درس اما برگشتن و موفق شدن

وضع تحصیلی تون الان در چه حده؟

من یازدهمم تجربی

نصیحتتون به من چیه؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥