2777
2789
عنوان

آیا احتمال بارداری هست

59 بازدید | 12 پست

دوران عقدم 

همسرم اومد پیشم منم روز اول پریودیم بود 

رابطه داشتیم 

بعد من ۶روز پریود بودم 

بنظرتون احتمال بارداری هست یا نه 

چند روز مونده پریودم اصلا علائم ندارم 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری خودتون چندشون نمیشه تو پریودی واقعا عجیبه همون بوی خون که تو فضا میپیچه حال آدمو بهم میزنه

یهویی شد 

نخورد که

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خیلی خطرناکه اگه باردار بشی چی بخودت احترام بزار تا شوهرتم بهت عزت بزاره

این دفع هست یا نه احتمال 

بعدا آره رعایت میکنم 

فکر نکنم. ولی روز اول  مگه خونریزی ندارین ؟ خدایی خارجیها هم فکر نکنم اینکارو کنن. رختخوابو به خاک و خون میکشه که.. از نظر شرعی هم حرامه 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

فکر نکنم. ولی روز اول مگه خونریزی ندارین ؟ خدایی خارجیها هم فکر نکنم اینکارو کنن. رختخوابو به خاک و ...

داشتم کم بود یهو شد حالا 

نمی‌دونستم کلا خرامه دیک گفتم انجام ندیم

مدت زیادی بود همو ندیده بودیم 

احتمالش کمه اما صفر نیست عزیزم وقت پریودی دور از جون بچه دار شی بچه جذامی می شه ازین به بعد خیلی موا ...

خب من چند روز پریود بودم بعد رابطه 

مگه باز ممکنه اسپرم مونده باش

داشتم کم بود یهو شد حالا نمی‌دونستم کلا خرامه دیک گفتم انجام ندیممدت زیادی بود همو ندیده بودیم

انشالله که نیستین. اره حرامه و فکر کنم کفاره هم داره بسته به مرجعت. ولی کلا مواظب باش احتمال عفونت هم هست 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

انشالله که نیستین. اره حرامه و فکر کنم کفاره هم داره بسته به مرجعت. ولی کلا مواظب باش احتمال عفونت ه ...

رفتم دکتر معاینه کرد عفونت بود می‌گفت ؟