2777
2789
عنوان

بماند به یادگار

118 بازدید | 19 پست

صب ۷ بیدار شدیم رفتیم دادگاه بخاطر اینکه مامان بابام دارن طلاق میگیرن و بابام مامانم بیرون کرده بود رفتیم بودیم اونجا قاضی ما رو خواسته بود با اینکه برا هر دوشون خیلی ناراحتم تا الان که دو ماهه به روم نیاوردم تو تنهایی ها گریه هامو میکنم بعد جلوشون وانمود میکنم برام مهم نی بعد برگشتیم خونه برا اولین بار بعد پنج سال با شوهرم تو خونه مامانم اینا صبونه خوردیم داداشم و شوهرم رفتن سرکار ، بعد چند وقتیه میخواستم کیک بپزم بدم سوپری بفروشه از دیروزم همش با خودم میگفتم دیگه چی درستم کنم که بشه تو سوپری فروخت ترشی گل کلم به ذهنم رسید بعد صبونه با مامانم اینا رفتم همه چیشو گرفتم خورد کردم شستم بعد خونه مامانم درست کردم برگشتم فردام میرم وسایل کیک بگیرم کیک بپزم برا سوپری شوهرمم همش میزنه تو ذوقم میگه فروش نمیره میمونه سرت.... 

امروز برا یه روزه هیجانی ، پر استرس،  خوشحال ، ناراحت 

الانم حالم خیلییییی گرفتس دلم میخاد نباشم خسته شدم 😔💔

۱۴۰۴/۹/۱۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد دادگاه مامان بابام افتادم سال ۱۳۹۹....اما الان برای جفتشون خوشحالم چون راحتن و خیلی زندگی اروم تری دارن،ولی برای من خیلی سخت بود و اصلا جلوشون گریه نکردم....هرچی خیره امیدوارم برای جفتشون بهترین اتفاقا بیوفته

یاد دادگاه مامان بابام افتادم سال ۱۳۹۹....اما الان برای جفتشون خوشحالم چون راحتن و خیلی زندگی اروم ت ...

امین میخوان جداشن بشن ولی من میدونم مامانم اینا میتونن زندگیشونو سر سامون بدن بابامم اواره میشه خونه دارن میفروشن هر کی سهم خودشو برداره بابام کار نمیکنه اون پول بره دستش یه ماه تموم میشه