2777
2789

همیشه دلم بحال بچم میسوزه من تونستم از اون زندگی جهنمی بیام بیرون ولی بچمو نتونستم ازون ادم دور کنم شوهر من یک روانی تیمارستانی بود روانی که میگم واقعا نیاز به دارو وبستری چند مدته تو تیمارستان داره ولی مشکل اینجاست که از نظر خونوادش رفتاراش عادین تازه یاد اون شبی افتادم که بچم ۶ماهش بود ومنو بخاطر اینکه ظهر همون روز کلیدو داده بودم دست خواهرش که بیاد خونمون لباس بشوره چون لباسشویی خونش خراب بود منم خونه مادرشوهر بودم این دیوونه تا فهمید بدون اجازه کلیدو دادم شبش ی غوغایی به پا کرد کلی ظرف وظروف شکوند خونه رو بهم ریخت وجوری رو سر وصورت خودش میزد ونعره میگشید وسط هال بود ومن پشت در اتاق ایستاده بودم وصلوات میفرستادم وتو بد مذیقه ای گیر افتاده بودم در اتاق خراب بود وقفل نمیشد از ترس درو با پاهام گرفته بودم ازون طرفم بچم خوابیده بود بچه طفل معصومم با ترس بیدار شد وشروع کرد به گریه وترسیده خیلی با هر جیغ باباش جیغ میزد با هر نعره باباش گریش شدت میگرفت ومن نمیتونستم برم بغلش کنم تا در باز نشه خداایااا امیدوارم هیچ مادری هیچ خانمی هیچ بنی بشری چیزی که من دیدمو نبینه گرچه بعد اون شب بازم هزار بار این دعواها ووحشی بازیاش تکرار شد وچیزای وحشتناکتری تجربه کردم ولی این یکی تو ذهنم حکاکی شده هروقت یادم میاد گریم میگیره😔

گیرم که شاخ وبرگهایم را شکاندید با ریشه هایم چه میکنید🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😓😓😓ان شاءالله اون بچه هم نجات پیدا کنه چند سالشه؟ پیش پدرش زندگی میکنه؟

شب یلدا میشه۲ سالش پیش پدرشه بنا به خیییلی دلایل نتونستم بیارمش با خودم😔

الان جدا شدی ؟خواهرشوهرت وقتی نبودی اومد خونت لباس بشوره ؟

نه هنوز درگیر دادگاهم. اره با اجازه من البته من خونه مادرشوهر بودم کلیدو بهش دادم

خییلی برات ناراحت شدم خیلی 

چون خودم پدرم وقتی عصبانی میشد دیگه چیزی حالیش نبود

میدونم چقدر فشار زیادی و تحمل کردی 

و میدونم چقدر از دوری بچت بار غم رو دلت هست

فقط میتونم برات دعا کنم خدا خودش دست بکشه رو دل زخم خوردت

و هر چه زودتر تو و بچت به ارامش برسین

تمام این دردای که گفتی باهمه وجودم تجربشون کردم خیلی وحشتناک منم یه شوهری داشتم مثل شوهرتوالبته روانی نبودامابه منوکه بچه هام میرسیدتلخ مثل زهرمارمیشدتواون زندگی یه روزخوش منوبچم ندیدیم مجبورشدم دست بچموبگیرم وازاون زندگی برم نه برای خودم بلکه برای بچم هرشب توخواب بعددعواهایی که پدرش باهام میکردتوخواب گریه میکردمیگفت بابانکن هنوزم صداهاش توگوشمه مجبورشدم بخاطراینکه حداقل بچم بیشترضربه نبینه برم😭😭😭😭😭الانم زن گرفته 

تمام این دردای که گفتی باهمه وجودم تجربشون کردم خیلی وحشتناک منم یه شوهری داشتم مثل شوهرتوالبته روان ...

چه خوب که تونستی ازون زندگی بیای بیرون اینی که من دارم مطمئنم زن دوم ی دوماه پیشش دوون نمیاره اخه ادم نرمالی نبود ونیست 

ولی تو بچه زو به دنیا اوردی نمیتونی این کاروکنی  هر دادگاهی بری بهت اجازه میدن ببینیش

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید