میدونم مسخراس ولی من خیلی اینو توذهنم بخودم میگم که کاش همسر منم بی احترامی و... میکرد بم ولی یه سر ...
وقتی خدا یع نعمتی رو بهت میده از ته قلبت هردفعه نگاش میکنی صد بار شکرش رو بجا بیار . این حرف یعنی این نعمتی که دادی واسم مهم نیست و نمیخوامش. یچیز دیگه میخواستم
کوچک ترید ! از آن که مرا زیر و رو کنید ! حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید! کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام، از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! . ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید ! ای بادهای سرد و مخالف؛ من ایستاده ام!! این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛ شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میشه یکمین به منی که پدرم سختگیر و همینطور بداخلاق هست و کتک و تحقیر داره بگید میشه امید بدید که قرا ...
عزيزم هميشه سر نمازات دعا كن خدا همسر پاكدامني نصيبت كنه كه كنارش ارامش داشته باشي. كنارش هم خير دنيا رو ببيني هم اخرت. قطعا خدا ميشنوه و جوابت رو ميده
من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم