2777
2789
میدونم مسخراس ولی من خیلی اینو تو‌ذهنم بخودم میگم که کاش همسر منم بی احترامی و... میکرد بم ولی یه سر ...

وقتی خدا یع نعمتی رو بهت میده از ته قلبت هردفعه نگاش میکنی صد بار شکرش رو بجا بیار . این حرف یعنی این نعمتی که دادی واسم مهم نیست و نمیخوامش. یچیز دیگه میخواستم

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا منم بعد عقد با شوهرم زندگیم از این رو به اون رو شد 

هر شب ماساژم میده 

وقتی میگم فلان چیز میخام سریع باید برام بخره وگرنه آرامش نداره 

احترامم نگه میداره 

روزی هزار بارم بوسم می‌کنه 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

میشه یکمین به منی که پدرم سختگیر و همینطور بداخلاق هست و کتک و تحقیر داره بگید میشه امید بدید که قرا ...

عزيزم هميشه سر نمازات دعا كن خدا همسر پاكدامني نصيبت كنه كه كنارش ارامش داشته باشي. كنارش هم خير دنيا رو ببيني هم اخرت. قطعا خدا ميشنوه و جوابت رو ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ان شاالله همیشه خوشبخت باشید.  

اینم در نظر داشته باش شوهرت هم زن خوبی نصیبش شده چون شما سختی کشیده هستید قدر این زندگی رو می دونید و با خوبی دارید کنار همسرتون زندگی می کنید

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

دقیقا منم بعد عقد با شوهرم زندگیم از این رو به اون رو شد هر شب ماساژم میده وقتی میگم فلان چیز میخام ...

چه خوب. عزيزم اشكال نداره بپرسم چندسالتون هست؟

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.