2777
2789

یه شیرینی. مخصوص شهرمون هست که باید سرخ کنی بخوری من میخوام برم اصفهان پیش یکی از اعصای خانوادم بعد اون شیرینی و خیلی دوست داره دونه ای هم قیمتش هست تو ذهنم گقتم خب دونه ای ده تومن باشه چهل تا میخرم میشه چهارصد رفتم پرسیدم چند گلت دونه ای بیست و پنج هزار تومن وای مخم سوت کشید اصلا موندمممم بیست تا خریدم ۵۰۰ هزار 🙁🙁🙁 چهل تا میشد یک میلیووووون روانی شدم یه لحظه خدایا این گرونی اسفناک داره خفه مون میکنه دو تیکه لباس هم گرفتم ببرم براشون شد یه تومن یعنی من هیچی نخریدم ۱۵۰۰ پول از دستم رفت اومذم خونه😔😔😔

خوب خریدی که

الان پفک سی تومنه :/

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرونی که هست درسته ولی به خدا مردم به هم رحم نمیکنن هر کی هر قیمتی بخواد میفروشه بازار دلال بازی هم دااااغ داااااغ

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه بسته نوار بهداشتی ساده من امروز گرفتم ۶۸ تومندوتا قالب کوچیک پنیر هم فله ای بود گرفتم ۱۹۰ تومن مغ ...

تخم مرغ گرفتم 214

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

گرونی که هست درسته ولی به خدا مردم به هم رحم نمیکنن هر کی هر قیمتی بخواد میفروشه بازار دلال بازی هم ...

بعضیاشون جنس قایم میکنن تا گرونتر بشه ،بعد بفروشنش

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

عزیزم رشته خوشکار منظورته؟

اونو بخاطر مثلا اون یه ذره مغز وسطش گرون کردن.پختشم که کاری نداره با نصف قیمتش خودت میتونستی بپزی...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر