2777
2789

خواهر من قبل ازدواج یه ماشین داشت به نام خودش.

بعد  ازدواج اومدن تو خونه پدرم زندگیشون رو شروع کردن . یه مدت بعدماشین رو فروخت یه مقدار شوهرش گذاشت روش و یه خونه ۳ دنگ ۳ دنگ خریدن و دادن مستاجر .

یه سال بعدش شوهرش اومد گفت بیا خونه رو بفروشیم یه مقدار بزاریم روش یه خونه بزرگتر بخریم . خواهرم هم قبول میکنه خونه رو میفروشن ولی شوهرش نه خونه میخره و نه سهم خواهرم رو میده و میگه یه جا سرمایه گدلری کردم . اینا اختلاف داشتن خواهرم بهش میگفت خونه لخر یا اجاره کن از خونه پدرم بلند بشیم با اینکه پول داشت قبول نمی کرد ، خرجی هم نمیداد خواهرم هم شک کرده بود که خیانت میکنه . یه روز از خونه پدرم بیرونش میکنه تا چند ماه هم خودش هم خانوادش زنگ میزدن اصرار میکردن که برگرده ولی خواهرم قبول نمیکنه .

یه مدت بعد شوهرش میره خونه میگیره و ماشین و دوست دختر و دیگه زنگ نمیزنه . از روزی که رفته تقریبا دو سال میگذره.

الان خواهرم‌میخواد مهریه اش رو اجرا بزاره ولی اصلا مراحلش رو نمیدونه ، پول هم نداره وکیل بگیره .

میدونه شوهرش ماشین داره ولی خونه رو نمیدونه مال خودشه یا اجارست هیچ ادرسی هم ازش نداریم .

الان اگر بخواد استعلام بگیره که چه اموالی داره و بخواد اموالش رو توقیف کنه باید چکار کنه ؟

میخواد طوری باشه که اصلا براش پیغام نره که متوجه بشه چون مطمینه که ماشین داره اگر بفهمه میخوان ماشینش رو توقیف کنن یا میفروشش یا اصلا تکونش نمیده که توقیف نشه

وکیل گفته برای استعلام و توقیف اموال ۳۰ میلیون میگیرم ولی خواهرم واقعا نداره .

الان راهی هست بتونه اون پولی که برای خرید خونه بهش داده رو پس بگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برو دنبال ی وکیلی که پولو زنده کنه بعد بگه از اون پوله برمیدارمدوم اینکه چرا انقد طولانی گذاشته ...

اخه خیلی درصد زیادی میگیرن . اصلا ما نمیدونیم چیزی داره یا نه . الان میخوایم فعلا استعلام بگیریم‌ببینیم ماشین به نام خودشه یانه .

خواهرم میگه استعلام اموال و توقیفش اونقدرا سخت نیست که خودم نتونم انجام بدم . یه نفر راه و چاهش رو نشونش بده خودش انجام میده

ببین برو دنبال ی وکیلی که پولو زنده کنه بعد بگه از اون پوله برمیدارمدوم اینکه چرا انقد طولانی گذاشته ...

اگر یه خونه اجاره ای داشته باشه و یه ماشین ۲ - ۲/۵ میلیاردی و کار هم نداشته باشه ، چیزی میشه ازش گرفت ؟  اقساطی میشه چطوریه؟ 

اخه خیلی درصد زیادی میگیرن . اصلا ما نمیدونیم چیزی داره یا نه . الان میخوایم فعلا استعلام بگیریم‌ببی ...

همون عریضه نویسا همه راه ها رو بلدن اگ‌ میخاد بدون وکیل پیش برع با هوش مصنوعی سوالات بپرس راهنمایی میکنه از چ راهی شکایت کنی زودتر ب حق حقوقت میرسی

خونه ک هیچماشین و اگ زمینی ب اسمش باشه یا پولی تو حسابش باشه همه توقیف میشه

توقیف میشه کرد ولی انقد شنیدم که مهریه رو نمیشه گرفت که خدا میدونه. 

اونم خیلی ادم پدر سوخته اییه به این راحتی ها مال به کسی نمیده .

مثلا خونه ای که توش زندگی کنه رو به عنوان مهر نمیشه گرفت یا ماشینی که مثلا باهاش توی اسنپ کار کنن و یه جورایی منبع درامد باشه رو نمیشه گرفت . اینم مطمینم یه حرکتایی میزنه که نشه ازش مهر گرفت 

توقیف میشه کرد ولی انقد شنیدم که مهریه رو نمیشه گرفت که خدا میدونه. اونم خیلی ادم پدر سوخته اییه به ...

نه بابا شما حرکتو بزن تمام گردش حسابشو میکشن بالا راه درامدش از کجاس 

بزار همه کارتا مسدود شه خودش ب غلط کردن میفته یجوری توافق کنه

نه بابا شما حرکتو بزن تمام گردش حسابشو میکشن بالا راه درامدش از کجاس بزار همه کارتا مسدود شه خودش ب ...

هم خواهرم هم اون ازدواج دومشون بود .

میگفتن به زن اول مهریه داده. وقتی اومد خواستگاری پول داشت ولی اصلا رو نکرد باور میکنی با یه دست لباس اومد . پدرم خونه داد وسیله زندگی داد . خواهرم ماشین داد .

خانوادش شهرستان بودن خودش هم میگفت مکانیکم میخوام اینجا معازه بگیرم بعد عروسی معازه میگیرم . بعد عقد افتاد دنبال معازه گفت خیلی گرونه فعلا میرم اسنپ تا بعدا ببینم چی میشه . 

یه مدت گدشت دیدیم درامدش خیلی بیشتر از کسیه که تو اسنپ کار میکنه که خواهرم فهمید قبل ازدواج پول داشته و رو نکرده به دروع گفته من هیچی ندارم که همه خرجا رو خواهرم و پدرم بکنن . به گفته خودش سرمایه داده به دوستش که توی کار لوازم یدکیه . ولی هیچ وقت به خواهرم نگفت سرمایش چقدره به کی داده اصلا .

متاسفانه خواهرم اخلاقش طوری به حرف هیچکس گوش نمیکنه گند میزنه بعد دست از پا درازتر برمیگرده . خدا میدونه پدر و مادر و من‌چقدر گفتیم این ادم به درد نمیخوره گوش نکرد که نکرد .

هم خواهرم هم اون ازدواج دومشون بود .میگفتن به زن اول مهریه داده. وقتی اومد خواستگاری پول داشت ولی اص ...

ببین عزیزم هر جور باشه ادم ب برادرشم نمتونه اعتماد کنه اموالش ب اسمش کنه بخاطر همیین هرچه زودتر برین دنبال ایتعلام و نفقه و مهریه انشالله خدا راهو برا خاهرت باز میکنه

ببین عزیزم هر جور باشه ادم ب برادرشم نمتونه اعتماد کنه اموالش ب اسمش کنه بخاطر همیین هرچه زودتر برین ...

ممنونم عزیزم . رابطش با خواهر و برادرش خوب نیست اختلاف داشتن سر ارث 

به نام اونا نمیزنه مگه دوست یا دوست دختراش

ممنونم عزیزم . رابطش با خواهر و برادرش خوب نیست اختلاف داشتن سر ارث به نام اونا نمیزنه مگه دوست یا د ...

نه بابا مگ دیوانس نه خاهرم ب اسم خودشه بهش خبر ندین الان ک دو سال شده خیالش راحت شده از طرف خاهرت یهو بره مهریه رو اجرا بزاره ماشینشم توقیف میکنن

نه بابا مگ دیوانس نه خاهرم ب اسم خودشه بهش خبر ندین الان ک دو سال شده خیالش راحت شده از طرف خاهرت یه ...

به خدا انقدر دلم میسوزه که ماشینش رو از چنگش دراورد ریال به ریال با زحمت خودش و کمک پدرم خریده بودش . الهی خیرش رو نبینه 

به خدا انقدر دلم میسوزه که ماشینش رو از چنگش دراورد ریال به ریال با زحمت خودش و کمک پدرم خریده بودش ...

عزیزم با دس دس کردن حل نمیشه جاری من راحت ماشین شوهرو گرف تمام وسایلشم گرف با یه چمدون بزادرشوهرم برگش خالی خالی