2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🙄

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ببخشید عقل ندارن این دخترای خوب؟

چرا فکر میکنی هرکی مثل شما پولکی نیست و معیارش پول نیست عقل نداره؟

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

پسری که درآمدش کمه و خونه ندارع و شغل مناسب ندارع به خاطر آرامش خودشم که شده نباید ازدواج کنه .تو این شرایط سخت ازدواج به چه قیمتی .وقتی چندتا قسطط رو هم جم بشه اون وقت نه حوصله خودتو داری نه زنتو که حرفای عاشقانه بش بگی تازه توجه هم میخواد 

ببخشید عقل ندارن این دخترای خوب؟

شآید اونایی که دنبال پول زیادن به هرقیمتی اونا عقل ندارن ما چه میدونیم...

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

چه ربطی داره منم دنبال روزی حلالم اما ۳۰ کمخ

عزیز جان ربط نداره ولی خیلیا هستن که جز پول دنبال چیزای دیگه ان،الویتشون فرق داره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖