2777
2789
یه تخم مرغ بپز حداقل بخور

قراره مامانم سیب زمینی سرخ کرده با سوسیس برام درست کنه کاری نداره اینم شانس من بیچاره هست غذا رو هم ازم دریغ میکنن🤷‍♀️😢😂😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چیزی حاضری نداریم خودم نمیتونم استراحتم به خاطر کمرم باید مامانم طفلی درست کنه اونم رفته زیر پتو ...

الهی..

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

حالم خیلی خوبههه

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه ها این فامیل منو کشته از بس میگن خواستگار داری نداری

می‌دونی انقد که فامیل نگران ازدواج کردن ما اَن ، خودمون نیستیم 😂🫠

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خودم تراپیستم بگو شاید کمکت کردم پول برای چی میخوای بدی🤣

پول نمیخوام درک میخوام درک 😢🤧

کسی نیست منو گشنه رو درک کنه😂😁

ببخش وقتت رو گرفتم اذیت شدی❤️😁🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یکی اومده تایپک زده بدنم به طور طبیعی عطر میده بدون هیچ مام و ادکلنی گفتم بویاییت مشکل داره عزیزم او ...

یادت نمیاد یبار یه تاپیک زدن همه نینی سایتیا تنشون بوی بچه و عطریاس میداد

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖