2777
2789
عنوان

باردارم ترسیده ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 43 پست
نمیتونم اومدم مجازی آروم شم

یکم شربت گلاب بخور و دراز بکش منم اوایل بارداری بدجور ترسیدم خداراشکر اتفاق بدی نیفتاد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بارداری منم زلزله شد نمیدونستم باردارم داشتم زمین تی میزدم قشنگ حس کردم سرمو بلند کردن دیدم لوستر داره تکون میخوره ولی الحمدالله چیزی نشد شما هم انشاالله سالمی ذکر بگو صلوات تا اروم بشی

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
وای اونم میفهمه؟صدمه میبینه؟

حس میکمه ترسو پس سعی کن خیلی نترسی و استرس نگیری . اونم متوجه میشه براش خوب نیست .‌پاشو ی لیوان اب بخور ی سوره یاسین یا الرحمن بخون ک اروم‌بشین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

حس میکمه ترسو پس سعی کن خیلی نترسی و استرس نگیری . اونم متوجه میشه براش خوب نیست .‌پاشو ی لیوان اب ب ...

همه اینکار و کردم

از قبل بارداری کلا حساس بودم الان فاجعه شده ،تنهایی وعدم درک هم بهش دامن میزنه

همه اینکار و کردماز قبل بارداری کلا حساس بودم الان فاجعه شده ،تنهایی وعدم درک هم بهش دامن میزنه

خب باید سعی کنی خیلی حساس نباشی . اگثر ما این دورانو گذروندیم پس‌طبق تجربه میگیم بهت ک اصلا استرس و نگرانی و جوش و ترس نداششته باش .‌

راه شو بلد نیستم نمی‌دونم چطور آروم کنم

نفس عمیق بکش .‌آب بخور . یکم‌پیاده روی کن اگ‌برات بد نیست .‌آهنگ بزار قران بخون .‌باهاش صحبت کن