2777
2789
عنوان

باردارم ترسیده ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 42 پست
من ماما هستم عزیزم .

وای چه عالی موفق باشی اصلا ترسم ریخت

غروب از صدای بلند ترسیدم قبلاً کلی جوش خوردم فشارم رف بالا کمی دل‌درد داشتم اما بی ادبیه نفخ که رد شد دلدردم خوب شد اما بدنم از درون برا نگرانی از بچم می‌لرزید

بگو الان چیکار کنم

پس فردا نوبت دکتر دارم

البته سابقه فشار خون و استرس در بارداری زیاد داشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی از نت یه نقاشی سرچ کنی و بشینی نقاشی کنی با دقت و جزئیات. خیلی آرومت میکنه آخر سر هم کلی لذت ...

حتما

شوهرم درکم نمیکنه فکر می‌کنه ادا میام اصلا توجه نمیکنه فاصله گرفته دلم از کاراش میشکنه

وای چه عالی موفق باشی اصلا ترسم ریختغروب از صدای بلند ترسیدم قبلاً کلی جوش خوردم فشارم رف بالا کمی د ...

سلامپ باشی عزیزم

اینکه نگران هستید طبیعی هست، بخاطر تغییرات هورمونه، پرنده ها یا بقیه موجودات رو ببین وقتی میخوان بچه دار بشن یا بچه کوچیک دارن چقدر حساس و تحریک پذير میشن، مدام فکر میکنن بچه شون داره تهدید میشه، این خواست خدا و انتخاب طبیعته برای اینکه نسل آدم و موجودات حفظ بشه

حتماشوهرم درکم نمیکنه فکر می‌کنه ادا میام اصلا توجه نمیکنه فاصله گرفته دلم از کاراش میشکنه

اونم زبون خودشو باید بلد باشی.

یه پیشنهاد بهت میدم خیلی کمک میکنه، توی ایتا تنها مسیر آرامش رو سرچ کن، مطالبش رو بخون، مطالب همسرداری. اونجا هم دلیل رفتار همسرت رو میفهمی هم راه حلش و. بعد میبینی چقدر همه چی آسون و شیرین حل میشه، اتفاقا الان که داری بچه دار میشی وقتشه که این دوره ها رو شرکت کنی

سلامپ باشی عزیزماینکه نگران هستید طبیعی هست، بخاطر تغییرات هورمونه، پرنده ها یا بقیه موجودات رو ببین ...

عزیزی

راستی وقتی حرصم میدم زیر دلم نبض میزنه

یعنی خون‌رسانی بهش کم میشه؟

آخه از اول بارداری عمدتا تنها بودم همش گوشی دستم بود همش میگم ضرر داشته اما چاره دیگه نداشتم

خیلی هم حرصم میده فشارم می‌ره بالا لیمو ترش میخورم بیاد پایین

یعنی در آینده تاثیر منغچفی داره رو رشد روحی وجسمیش؟

از حالا چیکار کنم عزیزم که بتونم خودمو نگه دارم

اونم زبون خودشو باید بلد باشی.یه پیشنهاد بهت میدم خیلی کمک میکنه، توی ایتا تنها مسیر آرامش رو سرچ کن ...

رایگانه؟

شوهرم شغل سخت وبدی داره اعصاب خودش داغونه،یکی باید اونو آروم کنه حوصله نداره

رایگانه؟شوهرم شغل سخت وبدی داره اعصاب خودش داغونه،یکی باید اونو آروم کنه حوصله نداره

مطالب رایگان خیلی داره که مفید هم هست، کلاسها هم هزینش خیلی کمه در حد دویست تومن. بازم بهشون بگی که وضعیت چطوره شاید کمتر یا رایگان لینک بدن بهت، من چون کادر درمان بودم بعضي دوره ها رایگان شد بعضی هم هزینه دادم

عزیزیراستی وقتی حرصم میدم زیر دلم نبض میزنهیعنی خون‌رسانی بهش کم میشه؟آخه از اول بارداری عمدتا تنها ...

بهداشتها همه روانشناس رایگان دارن، برو باهاش صحبت کن، حتما راهکار میدن بهت

بهداشتها همه روانشناس رایگان دارن، برو باهاش صحبت کن، حتما راهکار میدن بهت

سلام عزیزم لطفا جواب بده امروز رفتم سونو سرویکس و نتیجه این شد سرکلاژ کنم،دکتر سونو واژینال کرد هی میگف زور بزن شکمو فشار میداد الان سه بار ترشح لزج صورتی داشتم توروخدا بگو چیزی هس؟