2777
2789
عنوان

پسری پیدا میشه دوست دختر نداشته باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا هستن خیلیا هستن.. هم دخترش هستن هم پسرش خودت دختری هستی ک تا حالا با کسی نبوده باشی؟اگه آره پ ...

راستش ابدا با کسی نبودم حتی در حد چت

فقط کراش زدم اونم دست خودم نبود 

ولی خب همچین ادمایی کمه معلوم نیست اون تعداد انگشت شمار سرراهم قرار بگیرن نگیرن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
سنش کمه لابد

نه ۲۷ سالس 

دانشگاه هم رفته سرکار هم رفته

همکار خانومم داشت 

میگف در گوشمو میگرفتم وقتی غیبت میکردند😂

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
ديگه الان نبايد انتظار داشت پسر بالا ۳۰ دست نخورده دست شما برسه، به سختی پیدا میشه

بله

دختر بالای سی دست نخورده هست اما پسر نه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
شوهر من 25 ساله بود اومد خواستگاریم قبل من با هیچکس نبوده خداروشکر

سنشون کم بوده

اما بالای سی بعیده مجرد باشه و سینگل

شوهر من ۳۸سالش بود با کسی نبوده اصلا ازدواج دوس نداشت هنوزم ازدواج دوس نداره وقتی بهش میگم پ ...

میشه گفت یجورایی سرد هست درسته؟ 

میشه گفت یجورایی سرد هست درسته؟

خونسرده   سرش تولاک خودشه   ب خانما گرایش نداره   ولی منو دوس داره و محبت میکنه    آدم زیاد احساسی نیست

داداشمم اینجوریه ۳۰سالشه  دوس دختر نداره  میگه حوصله ندارم کسی توی سرم نوک بزنه