2777
2789
عنوان

کجا برم گریه کنم که ازدواجم جور شه

191 بازدید | 15 پست

سر به کدوم بیابون بزارم به کی بگم اگه طول بکشه من از فکر و خیال میمیرم دیوونه میشم خدایا خودت کمکم کنم دردمو به کی بگم من

من داستانم فرق داره اصلا اهل دوست پسر نیستم که هیچ دوست دختر هم ندارم تو خوابگاه همش دلم میگیره از طرفی فکر یکی داره روانیم می‌کنه می‌خوام ازدواج خوبی کنم تا فراموشش کنم بارها چله گرفتم کربلا رفتم زار زدم دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 

.

با گریه و کربلا و چله که شوهر پیدا نمیشه

صبر داشته باش 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم ازامام رضاگرفتم وامام زمان روازته دل صدابزن بادل شکسته مطمئن باش جواب میده وزیارت عاشورابه روش ایت الله حق شناس البته من کلانایب گرفتم خودم انجام ندادم واسه ازدواج برادرم فقط بایددلت حتماشکسته باشه ازدنیا

ازدواج نکردن یه درده ازدواج کردن هزار درد اینو جدی میگم ‌..انشاالله بهترین آدم قسمتت بشه و عید امسال با نامزدت بیرون بری ولی اصلا ناراحت نباش چون اصلا چیز مهمی نیست کاش من هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

فقط بسپار به خودش خدا خودش واست همه چیو میچینه 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

منو چی میگی 

تو خونمون دارم عذاب میکشم الان یه هفته س هرشب ۲ ساعت میخوابم انقدر سروصدا دارن

خداتو شکر گن باز میتونی راحت بخوابی خونتون 

لحظه به لحظه بر من عذابن اینا

کاش خوابگاه بودم حداقل

به زمانبندی خدا اعتماد کن.انشاالله که خیره و بهترینها برات پیش میاد.زندگی هزار جور بازی داره.

زمان بندی خدا اگه دیر تر بشه من میمیرم به خدا که نابود میشم 

.