داداشم خیلی زود به بلوغ رسید الان که ۱۶ سالشه ریش و سبیل کامل داره صداش کاملا مردونه س ولی قدش کوتاهه🥲🥲🥲🥲🥲 خیلی نکرانشم واقعا پسر ۱۶ ساله با ریش و سبیل پرپشت با قد کوتاه خیلی زشته تروخدا هر چی میدونید بگین از تجربه اطرافیانتون بگین چیکار کنیم براش؟
نینی سایتو دوست دارم چون اینجا همه خودشونن چون واقعیت جامعه س
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
پدرم خوبه ۱۷۸ مادرم کوتاه۱۵۶ پدربزرگ و مادربزرگ مادریم خوبن ولی پدربزرگ پدری و عمو هام کوتاهن از پدر ...
بله ممکنه چون دیدم میگم
اگه واقعا کوتاه فوقش با ورزش تا ۱۸ یکم بلند بشه ولی نه در اون حد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اگر معجون کارسازی وجود داشت که الان بیشتر مردم دنیا قدبلند بودن
ورزش کششی انجام بده، دکتر غدد و ارتوپد ببرید، آزمایش کلی بده آهن ویتامین دی و کلسیمش چک بشه، خواب به موقع وکافی داشته باشه، رژیم غذاییش کامل باشه ماهی و گوشت قرمز مصرف کنه