2777
2789
عنوان

عوارض عمل دماغ رو بگید دلم شاد بشه

465 بازدید | 25 پست

جاریم عمل کرده حسادت نمیکنم ولی دلم میخواد منم عمل کنم منصرفم کنید حداقل چندسال عمل نکنم آرامشو بهم نریزم 

شرایطش فعلا اصلا ندارم 

ولی بدجور رفته رو مخم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عوارضی نداره گلم هرکی نیاز داشته باشه انجام بده پیش متخصص نتیجه خوب میگیره نمونش خود من شما هم شاید نیازی نداری دلت رو بزرگ کن و برای کسی بد نخواه 

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀

اگه با دکتر بد عمل کنی از عوارض روحی بگیر تا عوارض تنفسی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یکی از هم شهری هامون

پسره می‌خواسته عمل کنه باباش ناراضی بوده و یواشکی با مامانه میرن که عمل کنن و درجا می میره 

هیچی دیگه شوهره هم رفته بود زنه رو تو بیمارستان خیلی زده بود

هر زمان که به لحاظ مالی اوکی بودی و پیش دکتر خوب عمل کن عجله هم اصلا نکن یکی دو سال این ور اون ور اص ...

فقط بحث پولش نیست بچه کوچیک دارم هدف دارم وقت و حوصله عملی ندارم ولی از یطرف هم عمه دارن یکی یکی عمل میکنن

فقط بحث پولش نیست بچه کوچیک دارم هدف دارم وقت و حوصله عملی ندارم ولی از یطرف هم عمه دارن یکی یکی عمل ...

چیکار بقیه داری هر زمان شرایطش رو داشتی با آرامش عمل کن ..

هیچ وقت برای کار های زیبایی دیر نیست