2777
2789
عنوان

جاریم عمل زیبایی کرده منم میخوام

203 بازدید | 14 پست

دماغشو رفته عمل کرده اصلا هنگ کردم یهو بی خبر رفت عمل کرد 

نه حیودیم میشه نه نمیشه فقط میترسم ازش یوقت کم بیارم کلا مخالف اینجور عمل هام

ولی اطرافم دیگه اکثر دارن عمل میکنن حتی خوشگلا یه من بمونم زشته

شوهرم فعلا که خیلی مخالفه عمله خودمم میترسم شرایطشم فعلا ندارم 

من از جاریم خیلی خوشگلتره واقعا هم خوش هیکل تر حتی اگه اون ثو قلم آرایش کنه من همینطور ساده باز خیلی بهترم 

فقط مشکل صورت من دماغمه که یکم بزرگه 

شوهرش اصلا زیاد خوب نبوده یهویی عوض شد کلی خرید میکنه براش از اینجور خرجا میکنه سفر میبره

عزیزم ، تفکرتون رو روی زندگی خودتون بزارید 

خوشگل تر بشه یا نه فرقی به حال شما نداره ... حساسیت نشون نده و فکر نکن 

و گرنه اذیت میشی🩷

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ، تفکرتون رو روی زندگی خودتون بزارید خوشگل تر بشه یا نه فرقی به حال شما نداره ... حساسیت نشون ...

خب میگم همه دارن عنل میکنن دماغ منم بزرگه حس خوبی نمبگیرم

خودتونو واقعا چرا اذیت میکنید این چشم و هم چشمی های بچگانه چیه اون هرطوری میخواد باشه دلیلی نداره تو ...

باز هر چقدر هم بگی نمیشه یه حس بدی آدم میگییره

خب میگم همه دارن عنل میکنن دماغ منم بزرگه حس خوبی نمبگیرم

شاید دماغ شما خوبه اما 

از بس دماغ عملی اطرافت زیاده فکر میکنی دماغت بده؟

یا جاریت عمل کرده تو ام میخوای عمل کنی تا کم نیاری؟

کانتور کن بینیت رو 

کلی روش میکاپ هست و موثر

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
شاید دماغ شما خوبه اما از بس دماغ عملی اطرافت زیاده فکر میکنی دماغت بده؟یا جاریت عمل کرده تو ام میخو ...

دماغم بزرگه و خوب نیست ولی کل اجزای صورتم هیکلم کلا بزرگه یکم صورتم تپل بشه زیاد مشخص نیست 

اصلا به عمل دماغ فکر نمیکردم همه دارن عمل میکنن طبیعیه منم دلم بخواد کم نیارم

دماغم بزرگه و خوب نیست ولی کل اجزای صورتم هیکلم کلا بزرگه یکم صورتم تپل بشه زیاد مشخص نیست اصلا به ع ...

نه ربطی نداره عزیزم 🥲 شما حساس شدین الکی فقط سر عمل جاریتون

شما باید افتخارم کنید که اعتماد به نفس دارید و نچرالید 

بنظرم زمان بدین به خودتون ، چند مدت 

اگر دیدید صرفاً فقط چون یک نفر دیگه عمل کرده و شما هم حساس نشدین و واقعاً با این کار حالتون خوب میشه عمل کنید 

توی تنهایی نگاه کن به خودت هر دم 

ببین اگر هیچکس توی دنیا نبود و هیچ قضاوتی .. بازم دوست داری بینیتو عمل کنی؟

عمل سختیه