2777
2789
عنوان

چشم شوهرم پلیسه رفته😭

270 بازدید | 31 پست

خانوما شنبه شوهرم جوشکاری کرده شبش اصلانخوابید هم جوش حورده بود هم پلیسه رفته بود توچشش ولی مافک کردیم فقط جوش خورده دیروزم اونجورگذشت دبدیم اصلاخوب نمیشه تااینکه امروزصب رفت دکتر دکترگف برات دراوردم بروخوب نشدی فردابیا شوهرم اومد دیدیم بدترشد رفت ی دکتردیگه دکترگفته بود زدی بدترچشمتو ناکار کردی چشمشو شستشو داده بود بعداونو دراورد یدونه پماد ازیترومایسین و یه قطره چشمی کلوبیوتیک داده چشمش خیلبیی قرمزشده کوچیک شده راه دیگه ای نداره خوب شه؟خیلی حستم سه روزه خواب ندارم🥲

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

اره عزیزم خوب میشه نگران نباش من شوهرم تراشکاره هرهفته پلیسه میره توچشمش دیگه خودش حرفه ای شده درش میاره

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم خوب میشه نگران نباش من شوهرم تراشکاره هرهفته پلیسه میره توچشمش دیگه خودش حرفه ای شده درش م ...

عزیزم بنظرت چقدطول میکشه خوب شه؟اخه هم دیر رفته برای درمان هم ی دکترزده بدترش کرده یعنی تاپنجشنبه خوب میشه؟🥲

عزیزم بنظرت چقدطول میکشه خوب شه؟اخه هم دیر رفته برای درمان هم ی دکترزده بدترش کرده یعنی تاپنجشنبه خو ...

اره بابااصن نگران نباش خوب میشه منم اول مث توبودم العان عادی شده

اره بابااصن نگران نباش خوب میشه منم اول مث توبودم العان عادی شده

وای مرسی عزیزم یک دنیاممنون امیدوارشدم 😍😍دکترگفنه پنجشنبه بیا ببینم در چه حاله چشمت خداکنه تااونموقع خوب بشه

عزیزم بنظرت چقدطول میکشه خوب شه؟اخه هم دیر رفته برای درمان هم ی دکترزده بدترش کرده یعنی تاپنجشنبه خو ...

شوهرم پرسیدم میگه ببریش دکتردرش بیاره دوروزطول میکشه خودش دربیاره دوساعت

وای مرسی عزیزم یک دنیاممنون امیدوارشدم 😍😍دکترگفنه پنجشنبه بیا ببینم در چه حاله چشمت خداکنه تااونمو ...

اره بابانترس کاش خودش یادبگیره دربیاره

خوب میشه..نگران‌نباشهمسره منم کلید سازه همیشه پلیسه میره تو چشمش...بعضی وقتا خوده همسرم یا من براش د ...

مرسی عزیزم بخدا سه روزه خواب نداریم هم خودش خیلی عذاب میکشه هم من اصلانمیتونم نگاش کنم چشمش شده کاسه خون انقد کوچیک شده سه روزه اندازه سه سال گذشته برام😔🥲

مرسی عزیزم بخدا سه روزه خواب نداریم هم خودش خیلی عذاب میکشه هم من اصلانمیتونم نگاش کنم چشمش شده کاسه ...

الهی بگردم کاش زودترتایپیک میزدی خیالتوراحت میکردی

شوهرم پرسیدم میگه ببریش دکتردرش بیاره دوروزطول میکشه خودش دربیاره دوساعت

واقعا؟اخه ما نمیدونستیم اصلابلدهم نیستیم دربیاریم

رفته دکتر زده بدترش کرده عصر رفته ی دکتر دیگه اون دراورده خداکنه خوب بشه ساعت۱۲وقت قطره اشه بزور بیدارموندم بریزم توچشاش شاید زودترخوب بشه خیلییی عذاب میکشه طفلک😔