بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد از فوت پدر عزیزم دچار بیخوابی شدید شدم طوری که در ۲۴ ساعت پنج دقیقه هم نمیخوابیدم ماه ها از فوت پدرم گذشت و مشکل بیخوابی من حل نشد رفتم روانپزشک الپرازولام نیم برام تجویز کرد خوردم تا شش ماه و میتونسم شبا بخوابم ولی حافظم رو ضعیف کرده بود طوری که احساس خطر کردم دیگه نخوردم رفته رفته حافظه ام دوباره خوب شد ولی با نخوردنش مشکل خواب همچنان با منه
الپرازولام هیچ وقت تنهایی تجویز نمیشه با داروهای دیگه تجویز میشن تا اونا اثر کنن این هم تا حدودی کنترل کنه . به شدت خواب اوره و اعتیاد آور. فوقش ۲ ماه میدن بعد باید قطع بشه .
نه تو خونه هست برا بابام داده بودن منم خیلی اسمشو شنیدم ک برا استرس اینا خوبه خواستم بدونم واقعا خوب ...
باعث میشه بخوابی و یه ارامش نسبی رو بهت میده ولی خب متاسفانه این قرصا یه جایی رو خوب میکنن چند جا رو خراب اگر خواستی استفاده کنی حتما با نظر پزشک اینکارو بکن چون لامصب معتادش میشی البته برای من اینجوری بود