2777
2789

اسفند ماه مامان بابام جدا شدن دادگاه مارو داد به مامانمون ( اینو بگم زندگی پیش بابام جهنم هست جهنمممممممممممم) پس نگید برو پیش پدرت 

یکسال دنبال کار گشتم گیرم نیومد یک کار پیدا کردم تا ساعت یک شب بود مامانم مخالفت کرد . نرفتم .

همه میگن مامانت می‌ترسه حق داره. 

اوکی درکش کردم . 

اما من روحیه ام خوب نیست حالم بده 

بابام نمیدونه کجا زندگی میکنیم چون جنون داره میخواد مامانم بکشه . 

از لج مامانم می‌خوام زنگ بزنم به بابام و بگم کجاییم .

نمیتونم درس بخونم برای دانشگاه مثل قبل انگیز ه ندارم 

نمیتونم کار کنم دیگه 

حال روحیم بده 

بهم بگید چیکار کنم 

خودکشی راه نجات نیست 

من باید چیکار کنم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم با مادرت صحبت. کن 

ی کاری دیگه پیدا کن 

اخه واقعا حق دارند تا ۱ شب تو این امنیت؟

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

چون نذاشته بری سر کار می‌خوای این بلاها رو سرتون بیاری؟ حق داره خوب دختر مجرد تو این وضعیت خراب جامعه تا ساعت ۱ شب نمیشه بیرون بمونه گرد ایشالا یه کار بهتر پیدا می‌کنی عجله نکن توکل بر خدا

عقل داری؟میخای بابات بیاد مامانتو بکشه بدبختر شید.تو باید پشت مادرت باشی چن سالته انقد کودکی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اومدی و آدرس دادی و بابات هم اومد حالا نکشت ولی زندگی رو یجور دیگه جهنم کرد واستون اونجوری حالت بهتر ...

خیر 

این کارم فقط برای زجر دادن مامانم هست چون زجرم میده

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

عقل داری؟میخای بابات بیاد مامانتو بکشه بدبختر شید.تو باید پشت مادرت باشی چن سالته انقد کودکی

مامانم باید پشت من باشه بهم میگه پشیمونم از طلاقم خب بره پیش شوهرش چرا تو سر من میزنن

مامانم باید پشت من باشه بهم میگه پشیمونم از طلاقم خب بره پیش شوهرش چرا تو سر من میزنن

اسی با بزرگترت بحث نکن از من ب تو نصیحت

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خیر این کارم فقط برای زجر دادن مامانم هست چون زجرم میده

الان تو مرحله ای نیستی که بخوایی انتقام بگیری صرفا دلت خنک بشه

بیراهم نگفته مامانت الان آقایون نمیتونن تا دیر وقت بمونن بیرون چه برسه به دختر

عزیزم مطمئنا مادرت خیلی برای شما گذشت و فداکاری داشته مراعاتش کن

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
خیر این کارم فقط برای زجر دادن مامانم هست چون زجرم میده

بنده خدا از بابات کم کشیده که حالا تو می‌خوای زجرش بدی یکم صبر داشته باش تحمل کن کار پیدا میشه همه چی درست میشه باید کمکش کنی باید پشتش باشی شما رو به دندون گرفته تو این وضعیت 

قوز بالا قوز نباش براش 

درک می‌کنم می‌خوای کار کنی پول در بیاری خوب زندگی کنی ولی خب باید کار خوب بتونی پیدا کنی 

گناه داره اون مادر الان مردا تو این شرایط کم میارن اون که یه زن تنهاست