2777
2789

شرایط مالی شوهرم خوب نیس مستجریم ماشین نداریم خونه نداریم یه تیکه طلا ندارم در امد شوهرم پایینه و اکثر موافق گوشت و مرغ خونه تمومه و هیچی نداریم من ۸ سال با این شرایط زندگی کردم و ارایشگاه نرفتم مو رنگ نکردم ناخون نکاشتم حتی اصلاح ساده هم خودم انجام میدادم و ارایشگاه نمیرفتم چون هزینه داشت حتی شب عروسیم برای این که خرج ارایشگاه زیاد نشه موهام رو رنگ نکردم 

الان عروسی فامیل خیلی نزدیک پیش رو داریم عروسی پسر خواهرمه بعد ۸ سال تصمیم دارم موهام رو رنگ کنم هزینش میشه ۵ میلیون شوهرم مشکلی نداره و گفته هرچی خودت صلاج میدونی 

با توجه به شرایطی که براتون گفتم بنظرتون رنگ کنم یا ۵ میلیون حیفه بدم رنگ مو ؟؟؟؟

حقیقتش حس میکنم رنگ مویه ۵ میلیونی برای خانمیه که شرایط مالیش خوبه ن من 

اما ته دلم خیلی دوس دارم انجامش بدم 

بین دو راهی گیر کردم خواهرانه راهنمایم کنید 

رنگ کنم یانع

رنگ کن . روحیه ات هم عوض میشه اینهمه مراعات کردی حالا یبار نکن ببین جی میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم زنی که خرج نداره شوهرشو به بدبختی و گدایی میرسونه 

بهتره یکم به خودت بیشتر اهمیت بدی شاید به مرور وضعیت مالی شوهرتم بهتر شد

اگر با این قناعتای این مدلی شوهرت پولدار میشد تا الان باید شوهرت به یه جایی می‌رسید 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/