یعنی دوست خانوادگیه گفت بچم این مشکلات داره گفتم شب بخور سرد براش بذار ببین چجوریه گفت ندارم فعلا نمیتونم بگیرم من گفتم دارم هروقت سینوزیتم عود کرد روشن میکنم میدارم بالا سرم گفت خب پس هر وقت عود کرد بگو الان بگین چجوری بهش بگم شوهرم میگه رشته نگو
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من باشم میگیرم ازش...خوب تو یک هفتهای لطف کردی دادی بهش خودش باید شعور داشته باشه بیاره.....من رو دستگاه بخور خونمون خیلی حساسم خودم به هیچکس ندادم تا الان....
من بخاری برقی دادم به دوستم برای یه هفته گفت لازم دارم ولی تا يک سال نیاورد منم روم نشد بگم با وجود اینکه اتاق خودمون هم سرد بود بعد یکسال که آورد خرابش کرده بود دیگه چیزی بهش نگفتم
دوره خوش قلبی تموم نشده ولی یه عده هم مثل اون کاربر که گفت به دوستش بخاری برقی داد بعد ۱ سال خراب آورده سر این چیزا خوش قلبی کمرنگ میشه برای آدم ها چون یه عده لیاقت خوش قلبی ندارن