2777
2789
عنوان

دستگاه بخورمو دادم دوستم برای بوش الان زشته زنگ بزنم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا زشت نیست بهش بگواصلا اشتباه کردی بهش دادی خودش باید میخرید تو وظیفه ن نیست

طرف گفته فعلا توان خرید ندارم، بخاطر بچش لازم داشته 

چ اشکالی داره اجازه بدیم بعضیا خوش قلب بمونن؟

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

من باشم میگیرم ازش...خوب تو یک هفته‌ای لطف کردی دادی بهش خودش باید شعور داشته باشه بیاره.....من رو دستگاه بخور خونمون خیلی حساسم خودم به هیچکس ندادم تا الان....

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

من بخاری برقی دادم به دوستم برای یه هفته گفت لازم دارم ولی تا يک سال نیاورد منم روم نشد بگم با وجود اینکه اتاق خودمون هم سرد بود بعد یکسال که آورد خرابش کرده بود دیگه چیزی بهش نگفتم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
طرف گفته فعلا توان خرید ندارم، بخاطر بچش لازم داشته چ اشکالی داره اجازه بدیم بعضیا خوش قلب بمونن؟

خب توان خرید همچین چیز کوچیکی رو نداره پس بیجا کرد بچه اورد!

وظیفه اسی نیست بچه ی دوستشو تامین کنه که

طرف خودش تصمیم گرفته بچه بیاره خودشم باید خرجشو بده بقیه هیچ وظیفه ای در قبال بچه ی دیگران ندارن عزیزم!!

طرف گفته فعلا توان خرید ندارم، بخاطر بچش لازم داشته چ اشکالی داره اجازه بدیم بعضیا خوش قلب بمونن؟

عزیزم انگار دیگه خوش قلبی مهربونی دورش تمام شده نمیدونم چرا این جوری شده 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

دوره خوش قلبی تموم نشده ولی یه عده هم مثل اون کاربر که گفت به دوستش بخاری برقی داد بعد ۱ سال خراب آورده سر این چیزا خوش قلبی کمرنگ میشه برای آدم ها چون یه عده لیاقت خوش قلبی ندارن 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
خب توان خرید همچین چیز کوچیکی رو نداره پس بیجا کرد بچه اورد!وظیفه اسی نیست بچه ی دوستشو تامین کنه که ...

حق با شماست

اما حالا ی اشتباهی کرده بچه اورده دست و بالشم تنگه

نظرتون چیه اعدامش کنیم؟

دستگیری از ضعیفان کار بزرگانه

تو نیکی می کن و در دجله انداز .. راه دوری نمیره

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

خدا خیرت بدهنگو حالا زوده، اگه میتونی با کتری آبجوش بخور بگیر. ی ماه دیگه بگیر دستگاهو

یک ماه دیگ،نگیره ک بهتره

گف دستگاه بخور سرد ،نگف بخور گرم ک با بخورکتری بشه جایگزین کرد