2777
2789
عنوان

سلامتی روزی که بچه هام بزرگ بشن من شبا راحت بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من واقعن نابودم یا شماها زرنگین من ی بچه رو با هزارتا مشکلات هندل میکنم افسردگی گرفتم هم بچ ...

خوش خیالن جانم یه خانمی تو مطب دکتر بچه دو هفته اییش و گرفته بود رو دست دوتام خونه داشت میخندید می‌گفت چیکار کنم بیکارم سالی یه بچه میارم سرم گرم بشه:/

من سه تا دارم،بزرگ کردن سومی خیلی از اون دو تا راحت تره،هم تجربه داری،هم بچه ها  کمک حالتن،فقط سالم باشم،آدم خودش و خانوادش سالم باشن یعنی خوشبختی،بعضی وقتا اینقدر غرق نعمت میشیم که یادمون میره همین کارهای و زندگی روزمره هم نعمته،خوشبختیه،اگر دخترم مشکل ژنتیکی نداشت الان چهارمی دو سال و نیمش بود،به خاطر مشکل دختر باردار نشدم،ولی از این ماه ان شاالله اقدام میکنم

نمیدونم من واقعن نابودم یا شماها زرنگین من ی بچه رو با هزارتا مشکلات هندل میکنم افسردگی گرفتم هم بچ ...

وایی تو منی 

منم پشت گوشی یاد نوزادی بچه هام افتادم اون گریه ها ‌ شل بیداری 

تمام تنم لرزید

بعضی بچه ها بد قلق نیستن

انشالله خدا به همه مادرا قوت و روان سالم بده

من اینقدر سختی کشیدم دست تنها باردار ببینم تمام دردام یادم میاد

خوش خیالن جانم یه خانمی تو مطب دکتر بچه دو هفته اییش و گرفته بود رو دست دوتام خونه داشت میخندید می‌گ ...

بنظر من ک سلامت روان دارن و فکرو خیال ناراحتی اعصاب ندارن بقران قسم با ی بچه با بدبختی هندل میکنم 

وایی تو منی منم پشت گوشی یاد نوزادی بچه هام افتادم اون گریه ها ‌ شل بیداری تمام تنم لرزیدبعضی بچه ها ...

من ک افسردگی شدید بعداز زایمان گرفتم فقط اینا نیس ادم خودش داغون میشه جسمی و روحی

والله منم یکی دارم اصلا دلم نمیاد یکی دیکه رو درگیر کنم تو این اوضاع :(

از همه مهم تر خودمونیم من ک حاضر نیسم جسم و روح خودمو بابت بچه نابود کنم یذره ام بزرگ شد بگه مگ خودم خواستم میخواسی منو نزایی

بچه ها که بیشتر بشن خودشون با هم بازی میکنن،دیگه کاری به مادر ندارن

مگ فقط بازیه 🙄پس کارای خونه شام و ناهار حموم بردن بچها خریدای خونه سرو وضع بچها.همه اینارو ینفر باید انجام بده.تازه شوهر داری بکنار 

از همه مهم تر خودمونیم من ک حاضر نیسم جسم و روح خودمو بابت بچه نابود کنم یذره ام بزرگ شد بگه مگ خودم ...

اره به خدا شوهر منم همین و میگه چقدر دنبال نوزاد و بچه باشیم کی زندگی کنیم ،زمان قدیم سیزده سالگی ازدواج میکردن تا سی هفت تا بچه داشتن و تمام نه ما که تازه سی ازدواج میکنیم:/

حق داری دست تنها بودی؟؟همسرم که کلا بود و نبود فرقی نمیکنه من دست تنها بزرگ کردم بچه ها خسته شدم

ن اتفاقن من هم خواهرام هم مادرم هم شوهرم همه کمکم میکردن روزی یبار خواهرام نوبتی میومدن برا کارای خونم.من از جای دیگ کمبود داشتم بارداریم افتضاح بود شوهرم مدام خیانت میکرد چن باریم کتکم زد شیرم خشک شده بود شیر نداشتم بخاطر زایمان سختم ی هفته بچه تو nicuبود.همه اینا باعث شد بعدشم ک شب بیداری من تا ی سال اول از دخترم متنفر بودم

اره به خدا شوهر منم همین و میگه چقدر دنبال نوزاد و بچه باشیم کی زندگی کنیم ،زمان قدیم سیزده سالگی از ...

من نمیدونم چرا یسریا از ازدواج فقط بچه اوردنشو بلد.تا اخر عمرت فقط میخوای بچه ترو خشک کنی و شام و ناهار بپزی پس خودت چی میشی