2777
2789
عنوان

دوستان چرا اصفهان فردا تعطیل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست
نمیدونم من ک همه‌ش چک میکنم ب امید اینکه نظرشونو‌ عوض کنن واقعا وضعیت افتضاحه

سدرد دارم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🫠 انشالله تعطیل میشه تا آخر شب

اعتراص واقعا راهی نداره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اعتراص واقعا راهی نداره

ن آخه مگه ب همین راحتیه‌ 

دسترسی بهشون نیست ک

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️
ن آخه مگه ب همین راحتیه‌ دسترسی بهشون نیست ک

😭😭😭

ینی تعطیل کنن کلا از خونه بیرون ننیرید ! عمرا

خیر میرم بیرون سردرد و حالت تهوع میگیرم

خودتونم دلتون به حال خودتون نمیسوزه 

اینهمه هوا الودس مسئولین به فکر نیستن بازم زبونتون درازه

من تو این دوهفته ک تعطیل بوده فقط ی بار بیرون رفتم اونم کار واجب داشتم

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️

برین تو پیج استاندار اصفهان بگین تعطیل کنن

خواهر من پارسال با همکلاسیاش حمله میکردن به پیج استاندار البرز هشتگ تعطیلی میزدن، تعطیل میشد😂

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

خیر میرم بیرون سردرد و حالت تهوع میگیرمخودتونم دلتون به حال خودتون نمیسوزه اینهمه هوا الودس مسئولین ...

بله درسته شهر خالیه کلا !! ملت تعطیل میشن میریزن تو خیابونا . کافیه چند روز تعطیل بشن حمله میکنن شمال !!!😒😏 

بله درسته شهر خالیه کلا !! ملت تعطیل میشن میریزن تو خیابونا . کافیه چند روز تعطیل بشن حمله میکنن شما ...

من جرات ندارم پامو بزارم بیرون یه بار رفتم خرید تا یه روز بعدش چشمام میسوخت سر درد داشتم خرید برای خونه ها مواد غذایی الان زنگ میزنم پیک میاره بنده خدا بچه ها 

من یه هفته ست دانشگاهم نمیرم یه بار رفتم آنفولانزا گرفتم مردم تا خوب شدم این هفته تم نرفتم بمیرن واقعا واسه ما یه فکری نمیکنن