2777
2789
عنوان

دوستان چرا اصفهان فردا تعطیل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست
دقیقاااااااا، همه جا رو تعطیل کردن همهههههههه جا. امروز باید میدی آسمون سیاه بود،، اوضاع خیلیییی وحش ...

سردرد بدتر از همچیه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر یه پیش بینی مسخره‌ تعطیل نمیکنن. هی میگن بارون

آخه کو‌. بابا بخدا تهرانم بارون اومد میگن اما تعطیل شد

خیلی شهرا‌ شاخصشون‌ زرده تعطیل شدن 

ما‌ ۱۸۰ ایم‌ دو تا منطقه هامونم‌ رسیدند به ۲۰۰ و بنفش شدن تعطیل نمیکنن همه صداشون‌ در اومده واقعا نمیفهمیم‌ هم چرا🤦‍♀️

وای دقیقا چطوری میشه اعتراص کرد چرا هیچ راهی وجود نداره

مگه دهکه اعتراض کنید بررسی کنن

برا ما هم همین بود گفتم فردا بارون میاد تعطیل نکردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخاطر یه پیش بینی مسخره‌ تعطیل نمیکنن. هی میگن بارونآخه کو‌. بابا بخدا تهرانم بارون اومد میگن اما تع ...

خب چطوری میشه به این کوفتی اعتراض کرد هیچ راه مستقیمی وجود نداره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
تهران بارون بارید اصفهان چطور؟؟

نیومد

خوانسار و گلپایگان هم حتی تعطیل شدن ولی اصفهان نه🫠

دقیقا واقعا چی تو مغزشون میگذره

من بلوچستانم ویروس همه جا شیوع کرده همه مریضن ولی تعطیل نکردن

ما علاوه بر ویروس الودگی هم داریم

دقیقا واقعا چی تو مغزشون میگذره

نمیدونم من ک همه‌ش چک میکنم ب امید اینکه نظرشونو‌ عوض کنن واقعا وضعیت افتضاحه

کفن‌ کنید مرا رو به قبله ی حرمش                                                        نجف چه جای قشنگی برای تدفین است❤️