2777
2789
عنوان

شوهرم بهم نمیگه عزیزم قربونت برم محبت کلامی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو چرا نمیگی، مثلا رفتی نزدیکش بگو قربونت برم🫠 بعد پشت گردنشو ناز کن بگو توهم قربونم برو 🫠

امتحان می‌کنم 

بخدا گفتم بهش بارها همون لحظه من بگم جواب میده ولی خودش هیچ وقت آغاز کننده نیست 

هیچ وقت اول سلام نمیده مگه مهمون ناخونده بخواد بیاره یا کاری باهام داشته باشه 

راست میگه

آدم زبون باز اکثر حرفاش الکیه

منم شوهرم محبت کلامی نداره اوایل اعتراض میکردم ولی وقتی دیدم ادمای زبون باز خیانتکار درمیان 

دیگ چیزی نگفتم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png

امتحان می‌کنم بخدا گفتم بهش بارها همون لحظه من بگم جواب میده ولی خودش هیچ وقت آغاز کننده نیست هیچ وق ...

اخه ببین تو باید بگی که اون نگاه کنه به تو یاد بگیره 

تو توی خلوتتون ابراز علاقه کن یه مدت بعد میبینی که اونم همینکارو میکنه بدون اینکه ازش بخوای

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

فک نکن بلد نیست خوب بلدن نمی‌خوان بگن شوهر من به یه زنه اینقدر ابراز علاقه کرده بود تو اس که نگو

اره بلدن با دوستاش چنان قربون هم می‌رن که نگو 

اخه ببین تو باید بگی که اون نگاه کنه به تو یاد بگیره تو توی خلوتتون ابراز علاقه کن یه مدت بعد میبینی ...

ممنون عزیزم ببینم میتونم بعد از ۱۲ سال زندگی 

ممنون عزیزم ببینم میتونم بعد از ۱۲ سال زندگی

انشاالله🤍

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻