2777
2789
عنوان

روز مادر چی بخریم

87 بازدید | 12 پست

بیاین پیشنهاد بدین 

حدود ۱.۵ هیچی ب ذهنم نمیرسه پول قبول نمیکنه.لباس کلا سخت پسنده...ادکلن داداشم داره میگیره‌‌‌..کیف پارسال گرفتم.کفش تولدش گرفتم.پارسیان فکر کنم موقع فروش کسر میشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ظرف بگیر خانما با ظروف بیشتر خوشحال میشن دکوری

ن نمیخوام واسه خونه بگیرم تازه رفته خونه جدید وسیله هاشو عوض کرده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اسکارف خوشگل بخر یا لباس ست خونگی ساتن...

اسکارف های خانم همه ابریشم هستن و سفارشی😅

خیلی حساسه هر چیزی استفاده نمیکنه ولی لباس خونگی پیشنهاد خوبی بود

اسکارف های خانم همه ابریشم هستن و سفارشی😅خیلی حساسه هر چیزی استفاده نمیکنه ولی لباس خونگی پیشنهاد خ ...

من گفتم لباس خونگی 

بعد به اون کاربر میگی پیشنهاد خوبی بود ؟؟؟😒😒😒😒

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من گفتم لباس خونگی بعد به اون کاربر میگی پیشنهاد خوبی بود ؟؟؟😒😒😒😒

عزیزم حق با شماست ببخشید چون گفتی لباس خونگی مثلا شومیز من ذهنم دور شد ایشون گفتن لباس خونگی ساتن من به ذهنم خوب اومد عذر میخوام