دترکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 244 عنوان امتحانای دانشگاه خیلی سخته علامت سوال 56 بازدید | 5 پست رشتم پرستاری هستمیترسم پاس نشمترم یک هستم خیلی میترسمشما ک تجربه داشنگاه دارین بگین واقعا خیلی سخته؟ یعنی نمره قبولی هم سخته گرفتنش؟اگه حوصلتون گرفت دو تا تاپیک قبلیم هم بخونید بعد نظر بدین مرسی 1404/09/10 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolke عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6319 بخونی پاس میشی خوندن هم باید کامل و با کیفیت باشه دانشگاه مثل مدرسه نیست
دترکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 244 اناتومی فیزیولوژی یکم سخته فقط اناتومی استادمون اوکیه شاید نمونه سوال بده.. الان هم جزوه میده یعنی کتا نمیخونیم.. فیزیولوژی هم قراره آزمون حذفی بدیم اونم اوکیهولی از میکروب خیلی میترسم🥲و بیوشیمی آخه از روی کتاب داره درس میده مثل اینکه قصد داره کل کتاب رو هم تموم کنه اه😏
دترکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 244 بخونی پاس میشی خوندن هم باید کامل و با کیفیت باشه دانشگاه مثل مدرسه نیست خب نمیتونم باکیفیت بخونم چیکار کنم😭
دترکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 244 نه من دندون اصلا سخت نیست علاقه میخواد منم اگه توی شرایط عادی خودم بودم برام سخت نبودولی نمیدونم تاپیک قبلی هام رو خوندی یا ن من اصلا تمرکز ندارم ب خاطر مشکلات روحیم.. اونطوری ک درسا چیزی نیستن ک بخوام بگم سخته نمیفهمم ک