2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای فرزند اولم چون سنم پایین بود تجربه کمی داشتم تا هفت ماهگی هیچ آزمایش سونویی نرفته بودم زایمانم هم طبیعی بود بچه هم بدون هیچ استرسی دنیا اومد

برای بچه سوم به خیال خودم خیلی حرفه ای شده بودم از قبل از بارداری دکتر رفتم مجبورم کردن تمام آزمایشات رو بدم اول که استرس اینو دادن که قلبش تشکیل نمیشه تا چند هفته اون بود مشکل و کلی استرس ... بعد داستان استراحت مطلق شروع شد کلی تزریق پروژستون که بچه جاش محکم نیست لکه بینی داشتم در حد خیلی کم ....بعدش داستان غربالگری شروع شد هر سه ماه کلی استرس که چون سنت بالاست ممکنه این بشه و اون بشه بعد کلی سونو گفتن ما چیزی ندیدیم ولی احتمال بیماری به خاطر سنت زیاده دیگه باید صبر کنی ببینی چی پیش میاد دوباره کلی استرس تا زایمان داشتم بعدم مجبورم کردن چند هفته زودتر از موعد سزارین کنم، گفتن چون بیماری زمینه ای داری خطرناکه طبیعی بیاری که دیگه نگم  براتون چه بلاهایی اومد سرم به خاطر سزارین  تا چند وقتم درگیر زردی و گوشش و .... آواره بیمارستانا بودیم .

الان به گذشته فکر میکنم میبینم واقعا هیچ نیازی به هیچ کدوم از اون کارها نبود فقط کافه بود از همون اول دکتر نرم و تغذیه خوبی داشته باشم همین

سلام حاج آقا خدا به شما خیر و برکت بده

در مورد خانمی که نوزادشان رو برای آزمایش خواستن میخوام بگم

دقیقا همین اتفاق برای دختر من هم بود از بدو تولد برای گوشش هی آزمایش میخواستن تا سه ماهگی هی به ما میگفتن دوباره هفته دیگه بیارش برای چکاپ وبه ما استرس میدادن که ممکنه گوشاش مشکل دار باشه در صورتی که بچه نوزاد تا دو سه ماه بعد از تولدش یکی یکی اعضای بدش هنوز در حال رشد هست حالا هر نوزادی بستگی به شرایط بدنیش یه قسمت از بدنش طول میکشه تا کامل بشه و من نظر حاج آقا رو قبول دارم که فقط تغذیه سالم وصبوری

بعد از چند ماه اسیری آخرم گفتن سالم هست مشکلی نداره فقط استرس به ما دادن و هزینه اضافی

خدا به حاج آقا تیمشون خیر بده که مارو آگاه میکنن خیلی از مشکلاتی که برامون پیش اومده از ناآگاهی مون بوده اگر علم الان رو داشتم نه سونوگرافی میرفتم نه غربالگری ونه هیچ آزمایش دیگه ای رو

سلام ممنونم از دکتر حسینی وتیم قویشون کاش منم تو سال 1400 با کلاس های آقای حسینی آشنا میشدم و الان تا آخر عمرم عذاب وجدان کاری که کردم رو نداشتم من تو سال 1400 باردار بودم  یه دختر داشتم بعد سیزده سال  و این بچه ام پسر بود وقتی رفتم غربالگری گفتن چون سنت 34 هستش آزمایشات یکم  مشکوکه دوباره تو غربالگری بعدی گفتن بچه  مشکوک به سندرومه  باید امینوسنتز بشی وقتی جواب آزمایش اومد گفتن ژن 21 معیوبه برای اینکه بتونم سقط قانونی انجام بدم دوباره آزمایش رو تکرار کردن و وجواب همون بود ،بماند که من تو این دو سه هفته چه زجری کشیدم چه گریه ها که نکردم چه توسلها که نگرفتم همش امید به این داشتم که یه خوابی ببینم یه معجزه ای بشه فقط به من بگن که اینکارو انجام بدم یا نه زهی خیال باطل که این امتحان بزرگ من تو زندگیم بود و خرابش کردم😭   تا جواب آزمایش بیاد یه روز از سقط قانونی گذشته بود ولی پزشک قانونی و  بیمارستان همکاری نمی کردن سن جنین شده بود( نوزده هفته و یه روز) دکتر می‌گفت برای من مسولیت داره  نمی تونم این کارو انجام بدم چقدر این طرف و اونطرف رفتیم چقدر آدم دیدیم که دستور سقط بدن چون شوهرم قبول نمی کرد یه بچه معلول به دنیا بیاد راستشو بخواید خودمم می ترسیدم دکترم بهم گفته بود اگه همین بچه تو یه کشور دیگه به دنیا بیاد  دولت خیلی امکانات در اختیار پدر و مادرش می‌زاره و حمایتشون می‌کنه اما تو کشور ما خیلی سخت میشه نگهداری از این بچه ها بخدا می ترسیدم خدا منو ببخشه همیشه عذاب وجدان دارم کاش بر می گشتم به عقب ، همیشه ته دلم میگه اون بچه سالم بود قلب یه مادر هیچ وقت بهش دروغ نمیگه ...

امیر علی عزیزم ببخش منو 😭😭

بای ذنب قتلت.....

🔹

سلام و عرض ادب

تشکر از حاج آقا حسینی ومطالب مفیدشون خدا خیرتون بده

خواهرای عزیزم که باردار هستند زیاد به غربالگری و حرف دکتر توجه نکنید من سال ۹۲باردار شدم دکتر آزمایش غربالگری  داد و گفت بچه مشکل داره اصلا هم نمی گفت مشکل چیه فقط آزمایش وغربالگری جدید میداد منم توجه نکردم رفتم پیش یه مامای خیلی باتجربه وقدیمی گفت دخترم غذا میخوری گفتم نه ۵ماه فقط حالت تهوع شدید دارم گفت خوب اینجا نوشته بچه وزنش خیلی کم هست بخاطر اینه غذا نمیتونی بخوری بچه ت مشکل نداره غربالگری هم نرو تا ماه نهم دیگه دکتر نرفتم پسرم زمان تولد ۳کیلو ونیم بود والحمدلله سالم بود ولی متاسفانه بخاطر سزارین اورژانسی دکتر بلایی سرم آورد که الان ۱۰سال باردار نمیشم تو کلاس ناباروری حاج آقا حسینی شرکت کردم وامیدوارم ان شاءالله باردار میشم به لطف خدا وراهنمایی ایشان

🔹

با سلام و خدا قوت خدمت شما

من هم می خوام یک تجربه براتون بگم

بارداری اولم که غربالگری و این همه سونوگرافی نبود مشکلی نداشتم

برای بارداری دوم گفتن قلب بچه تشکیل نشده و سقط کردند

برای بارداری سوم هم تو آزمایش غربالگری گفتن جنین مشکل داره و باید آزمایش آمنیوسنتزبدید و امکان سقط بچه هست،اینقدر استرس به ما وارد کردن

ولی یک پزشک مومن خداشناس گفتن به نظر من این آزمایش را ندید و اینقدر این آزمایش را دادن و بچه ها را سقط کردن و بعد جواب آزمایش مشکلی نداشته و ما هم گوش دادیم‌و الحمدلله بچه سالم بود.

ولی بعضی دکترها خیلی هول و استرس وارد می کنند و بدون هیچ دقت و

دانشی حرف می زنن.

سلام در مورد آزمایش غربالگری من چنان فشار روحی و روانی رو در بارداری تجربه کردم که موهای سرم که سیاه بود در عرض ۷ ماه سفید شد بگذریم از بی خوابی های این دوران و گریه و اضطراب این ۷ ماه که خدا لعنت کنه باعث و بانی این کار رو که اگه من به خدا متوسل نمی‌شدم و مشورت نمیگرفتم الان شاید این دسته گلی که توی بغلم دارم رو از دست میدادم ،یه دختر سالم و شیرین زبون که الهی شکر به لطف خدا و آقا امام حسین هم اسم و کنیز خانم جانم حضرت رقیه سلام الله علیه شده.

سلام وخسته نباشید به حاج آقا حسینی وتیم خوبشون

خواهرم ۱۰ سال پیش باردار بود ودر آزمایش وسونوی غربالگریش گفته بودن بچه سالم نیست😔😔ودکتر گفته بود باید سقط بشه 🥺🥺ولی خواهرم وهمسرش قبول نکردن وسقطش نکردن وامضا دادن که با مسئولیت خودشون سقط نمیکنن 😌خداراشکر دخترشون به دنیا آمد ماشاءالله هزار ماشاءالله سالم وباهوش وخوشگل وخانمی شده برای خودش😍😍🤲🤲

خواستم بگم این آزمایش غربالگری هم خیلی خیلی بده باید یه فکری به حال این آزمایشات بکنن با این حرفها بیشتر به آدم استرس وارد میکنن

البته به خودم هم گفتن که مشکوکه وبه یکی خواهر زاده همسرم هم گفته بودن سالم نیست بیچاره اینقدر ناراحت بود استرس داشت داغون بود چند باری هم خواست بره سقط کنه آخه چند سال بچه دار نشده بودن

خلاصه خداراشکر هر سه دختر وسالم وباهوش هستن🤲