2777
2789

مثال گفتم بنزو 

ولی اگه داشته باشه میتونم اونجوری بگم؟فرضا هم سن داداشم باشه طرف مقابل

(طلاق گرفته مامانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلا اون بُعد خانوادگی به صورت کلی مهم که لول اجتماعیش چطور 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خواهرشوهرم یک آدم علاف بیکار داغونیه بعد به من میگه چون داداشم شرایطش واسه ازدواج خوب بوده منم نمیتونم دیگه با کمتر ازین ازدواج کتم دلم میخواست بهش بگم داداشت شرایطش خوب بوده منم شرایطم خوب بوده تو چیییییی

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خب به تو چه 

تو که نداری 

ولی داداشت میتونه بگه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اون خانمه گف بابام جک داره پراید کنسله از رو اون گفتم

خب اون باباش بود نه داداشش خخخ

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

دختر عموی من تو نامزدی به نامزدش گفت بالای من شاهین داره تو پژو و این حرفا نامزدیشون به هم خورد پسره ناراحت شد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

نه من خودم مربیم دانشجوی حقوقم گیتاریستم

خوبه پس‌خواهر شوهر من دیپلم ردی صبح تا شب پای گوشی قد کوتاه و زبون دراز

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون