2777
2789
عنوان

حسم خیلی مثبتهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 21 پست
میدونم که اونم چقدر تلاش کرده تا به اون جایگاه برسه ...میدونم که چقدر سختی کشیده...بنابراین هیچ تمای ...

خداروشکر

دوازدهمی یا پشت کنکور؟

من از پزشکی خیلی بدم میاد ولی عاشق اتاق عملم

این دنیا جوری نبود که توی بچگی هامون آرزوشو می کردیم💔

خداروشکردوازدهمی یا پشت کنکور؟من از پزشکی خیلی بدم میاد ولی عاشق اتاق عملم

دوازدهمم

من از هیچکدوم از این رشته ها بدم نمیاد ولی از پزشکی خیلی خوشم میاد به نسبت

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت برم ❤️🙂‍↔️

خدا نکنه 💓

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

دوازدهمممن از هیچکدوم از این رشته ها بدم نمیاد ولی از پزشکی خیلی خوشم میاد به نسبت

عه منم دوازدهمم. قلم چی میری؟ کدوم درس ها رو بیشتر بلدی؟ من شیمی ام خیلی خوبه زیست هم همینطور ولی ریاضی و فیزیکم از لحاظ تست داغون🥲. سوالای تشریحی شون رو بلدم ولی تست نه.

یازدهم  و دهم تست میزدی؟

عه منم دوازدهمم. قلم چی میری؟ کدوم درس ها رو بیشتر بلدی؟ من شیمی ام خیلی خوبه زیست هم همینطور ولی ری ...

نه چون عقب افتادم بیشتر تک درس میزنم 🥲

منم دقیقااااا مثل شماست نقطه قوت و ضعفممم

کم و بیش زیاد نه

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

نه چون عقب افتادم بیشتر تک درس میزنم 🥲منم دقیقااااا مثل شماست نقطه قوت و ضعفمممکم و بیش زیاد نه

منم خیلی عقبم انگار نه انگار کنکوری ام.

ولی بنظر من نهایی حیاتی تره.

منم خیلی عقبم انگار نه انگار کنکوری ام.ولی بنظر من نهایی حیاتی تره.

منم واقعا امیدم به نهاییه:))))