2777
2789

پارسال از اول مهر من مجبور بودم بخاطر ی کاری ی مسیرو هعی برم بیام 

توی اون مسیر خیلیا مزاحمم میشدن ک اهمیت نمیدادم جز یکیش(: 

هیچوقت جلومو نگرفت یا تیکع بندازه چرتو پرت بگه 

سه ماه هروز میدیدمش ک وایستاده و زل زده بهم 

دقیقا تو تاریخ 11اذر پارسال توی اینستا دایرکت داد بهم 

باوورم نمیشد حتی اسممم نمیدونست چجوری پیدام کرده بود بهم گفت هرشب ک تا ساعت سه چهار صبح تو اینستا دنبال تو میگشت هر اسمی بگی میزدم تا ی شب اتفاقی پیدات کردم 

چون منم ازش خوشم میومد وارد رابطه شدیم 💔

توی رابطمون همیشه اگه به مشکل میخوردم به اون میگفتم سریع حلش میکرد شده بود ی پناه امن برام 

شده بود کسی ک تموم مدت دنبالش بودم اون برام کامل ترین ادمی بود ک میشد کسی داشتع باشه 

بارها کات کردیمو برگشتیم بهم 

اما اینبار دو سه هفته پیش همه چی تموم شد فردا اگع میبود میشد یک سال ک تو رابطه ایم 

💔من هنوز منتظرم برگرده اولین بارم نبود ک از ی نفر خوشم میاد ولی این با بقیه فرق داشت احساسم بهش واقعی بود 

میشه دعاکنی بهم پیام بده؟ 

ولی اون اول عاشق بود ن من 

خیلی بهش نیاز دارم خیلی 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

همه بهم میگن پسره کوتوله بود بابا ی بار نبردت کافه ی کادوی درست درمون برات نگرفت قیافه ی درستی نداشت چرا انقدر دوسش داری(: 

درسته ولی مت کنار اون ارامش داشتم چیزی ک خیلی وقت بود دنبالش میگشتم 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

چرا تموم کردین؟

اینبار شاید اون منتظر پیام توعه

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تموم کردین؟اینبار شاید اون منتظر پیام توعه

ن من تموم تلاشمو کردم 

خانوادش منو نخواستن 

خودت بهش پیام بده

من قبلا تموم تلاشمو کردم(: اخرین بار از اینستاهم انفالوم کرد 

خودت که میگی پسر از نظر مالی و ظاهری خوب نبود .خانوادش چقدر پر ادعا بودن !

از نظر مالی اوکی بود ولی خب از نظر فرهنگی فرق داشتیم ولی من دوسش داشتم 

انشاالله که خوشبخت بشی .اگر قسمتت باشه که جور میشه .اگر هم نباشه خدا بهترین رو سر راهت قرار بده اله ...

خستم خیلی