2777
2789

خیلی درد داره تقریبا یکمم بیحالم ولی علائم دیگه ای ندارم

اصلا دلم نمیخواد حرف بزنم یا چیزی بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلغم بخور 

شلغم رو خالی کن و داخلش عسل بریز بذار چند ساعت بمونه آب بندازه اون آب رو به آرومی بخور 

شلغم وپیاز و هویج رو  خورد کن تو شیر بریز با شعله ی خیلی کم بذار بپزه اون شیر رو صاف کن بخور 

ابعسل آبلیموی تازه بخور 

روتارین هم خوبه دم‌کرده ی آویشن یا پونه یا عناب   هم خوبه 

بلا دوره.جمعه گلو درد داشتم.شنبه صبح دکتر رفتم .شربت دکسترومتورفان..آمپول سفازلین و قرص سفیکسیم 400 و لوراتادین و ناپروکسن.آبریزش شدید بینی شروع شد و بدن درد و چشم درد.تا امروز صبح و قطع شد.سرفه خشک و کمی تنگی نفس شروع شد.ولی بدن درد تمام شد.شلغم خام بخور

مرسی عشقم مریض شدم یعنی؟

ببین  ممکنه فقط حساسیت باشه ممکنه بخاطر آلودگی هوا باشه ممکنه یجور سرماخوردگی باشه کلا میگن اگه تب کنی باید بری دنبال درمان  وگرنه با سوپ ساده و استراحت و مایعات گرم  زمان بدی خودش خوب میشه یا اگه حساسیته از چیزی که بهش حساسیت داری باید  اجتناب کنی 

اینارو نوشتم اگه حس کردی حالت داره بدتر میشه استفاده کنی گرچه استفاده همبنحوریش هم مشکلی نداره

سلامت باشین همیشه جرا شلغم خام؟ خامش بهتره؟

والا همیشه آبپز میکردم.تا خاصیتش قاطی آب قابلمه نشه.گاهی کم حوصله ام داخل آب میجوشانم که کم خاصیت میشه.خوب بشوری و داخل آب بجوشانی هم خوبه آب سرد شد بخوری.یا داخل سوپ بندازی.ولی غروب خام خوردم چون بافت نرمی داشت مشکلی نبود.عین پیاز پیاز خام چون جایی دیدم خام میخوردن.در کل پنیسیلین خالصه.